Pichľavé bolesti v bruchu a ovulácia

31. aug 2022

Dobry den ey den ma popichavalo okolo pupka teraz ma bpicha cele brucho ... a boli v pravvo medzi rebrami a panvou. Mam mat aj dnes ovulaciu. Uz par dni tomu aj nasvadcuje podla hlienu ze ovulujem ale dnes je to najhprsie snad . Uz pred parr mesiacmi som presne toto mala ( myslela som si ze to je wlepe crevo )bola som aj na pohotovosti a nebolo to onno nic nenasli . Mava to niektora pri ovulacii? Dakujem pekne

ildiko36
31. aug 2022

Od kedy som porodila 3dieťa mam neskutocne bolesti pro ovulacii, do vtedy som ani nevedela kedy mám a mam po 40ke..dnes vecer ma to zacalo bolieť ťiež.Davaj daake teplo na brucho, to kus tlmí bolesť

lilly2303
31. aug 2022

Ahoj ja ich mávam od pôrodu každú jednu ovuláciu, je to fakt nepríjemná bolesť, bolí ma celý spodok brucha a do toho ma aj hrozne nafukuje. Bolesť je podobná menštruačnej bolesti zmiešanej so zápalom a trvá mi to cca 3-4 dni.

deniskap
31. aug 2022

@lilly2303 podobne.menstruacia bez bolesti,zato ovulacia...hroza

autor
31. aug 2022

@lilly2303 ono keby ma boli spodok brucha nic nepoviem ale mna boli hore vpravo nechapem a taha sa mi to smerom dole ale len poo panvu ...dole vpravo. Neboli nic ...je to ako zacarpvany kruh u mna :/

autor
31. aug 2022

@deniskap ja tiez nemam bolesti pri menzese ale teda tato ovulacia poo druhom porode je cele zle

lilly2303
31. aug 2022

Mňa ani nie že bolí ale mám neskutočné tlaky v ľavo pod rebrami, bola som už na rôznych vyšetreniach aj gastro a kolono a je to tým že počas ovulácie má hrozne nafukuje a črevo mi tlačí pod rebrá a to spôsobuje ten pocit