Dobry den ey den ma popichavalo okolo pupka teraz ma bpicha cele brucho ... a boli v pravvo medzi rebrami a panvou. Mam mat aj dnes ovulaciu. Uz par dni tomu aj nasvadcuje podla hlienu ze ovulujem ale dnes je to najhprsie snad . Uz pred parr mesiacmi som presne toto mala ( myslela som si ze to je wlepe crevo )bola som aj na pohotovosti a nebolo to onno nic nenasli . Mava to niektora pri ovulacii? Dakujem pekne
Ahoj ja ich mávam od pôrodu každú jednu ovuláciu, je to fakt nepríjemná bolesť, bolí ma celý spodok brucha a do toho ma aj hrozne nafukuje. Bolesť je podobná menštruačnej bolesti zmiešanej so zápalom a trvá mi to cca 3-4 dni.
@lilly2303 ono keby ma boli spodok brucha nic nepoviem ale mna boli hore vpravo nechapem a taha sa mi to smerom dole ale len poo panvu ...dole vpravo. Neboli nic ...je to ako zacarpvany kruh u mna :/
@deniskap ja tiez nemam bolesti pri menzese ale teda tato ovulacia poo druhom porode je cele zle
Mňa ani nie že bolí ale mám neskutočné tlaky v ľavo pod rebrami, bola som už na rôznych vyšetreniach aj gastro a kolono a je to tým že počas ovulácie má hrozne nafukuje a črevo mi tlačí pod rebrá a to spôsobuje ten pocit
Od kedy som porodila 3dieťa mam neskutocne bolesti pro ovulacii, do vtedy som ani nevedela kedy mám a mam po 40ke..dnes vecer ma to zacalo bolieť ťiež.Davaj daake teplo na brucho, to kus tlmí bolesť