Pichavá bolesť v pravom boku

mia_ko
15. mar 2017

Ahojte, chcem sa poradiť. Občas mávam pichavú bolesť v pravom boku, pričom som niekedy obmedzená čiastočne v pohybe (chodím prikrčene a opatrne, pri prudkom pohybe to boli viac). Slepé črevo mi vybrali cca pred dvoma rokmi. Neviem čo by ma tam mohlo ešte bolieť. Nesúvisí to ani s menzesom, vaječníky mám tiež ok. Viete o čo by mohlo ísť? Čo s tým robiť? Ďakujem Mia

ja197
15. mar 2017

Ja mávam také pocity pri ovulácii, väčšinou tri dni, už sa mi stalo že som práve vtedy potrebovala podbehnúť na autobus a v tej chvíli som si myslela, že zo mňa všetko vnútro vytlačí von...nemôže to byť ovulácia? Alebo pred menštruáciou?

hettinka
15. mar 2017

@mia_ko skús si dať vyšetriť žlčník

rejaa
15. mar 2017

v prvom rade choď obvodnému doktorovi a ten ťa už niekam pošle (gynekológ, chirurg ...) Ja som mala niečo podobné a nakoniec to bola chrbtica a vyriešil to neurológ.

katkahs
15. mar 2017

Mozu to byt aj zrasty sposobene operaciou, ja som bola pred necelym rokom operovana na zlcnik a bolesti v pravom boku sa mi casto vracaju. Slepak to vraj nemam, na gynde vsetko ok, tak vraj to tiez mam zrasty, ktore tahaju a bolia.

muska251
15. mar 2017

@mia_ko ja mávam dosť často pichanie v pravom boku a vystreluje mi to aj do krížov.Bola som na gynde kde mi zistili polypy.Vraj to mám z toho.

zuzi0911
16. mar 2017

Pri tej ovulacii to moze takto noliet,,no aj zrasty,,urcite treba ist k dr,,na sono,,

michaela25081986
23. feb 2020

@katkahs a aj vám niečo na to dali ci stým sa musíte naučiť zit

katkahs
23. feb 2020

@michaela25081986 nie, nastastie ako plynul cas, ozyvala sa ta bolest coraz menej, mozno si aj zlcovody zvykli a je to lepsie. Ozve sa mi to uz len raz za dlhsiu dobu.

kate662
Odpoveď bola odstránená
Zobraz