Ahojte, chcem sa poradiť. Občas mávam pichavú bolesť v pravom boku, pričom som niekedy obmedzená čiastočne v pohybe (chodím prikrčene a opatrne, pri prudkom pohybe to boli viac). Slepé črevo mi vybrali cca pred dvoma rokmi. Neviem čo by ma tam mohlo ešte bolieť. Nesúvisí to ani s menzesom, vaječníky mám tiež ok. Viete o čo by mohlo ísť? Čo s tým robiť? Ďakujem Mia
v prvom rade choď obvodnému doktorovi a ten ťa už niekam pošle (gynekológ, chirurg ...) Ja som mala niečo podobné a nakoniec to bola chrbtica a vyriešil to neurológ.
Mozu to byt aj zrasty sposobene operaciou, ja som bola pred necelym rokom operovana na zlcnik a bolesti v pravom boku sa mi casto vracaju. Slepak to vraj nemam, na gynde vsetko ok, tak vraj to tiez mam zrasty, ktore tahaju a bolia.
Pri tej ovulacii to moze takto noliet,,no aj zrasty,,urcite treba ist k dr,,na sono,,
@katkahs a aj vám niečo na to dali ci stým sa musíte naučiť zit
@michaela25081986 nie, nastastie ako plynul cas, ozyvala sa ta bolest coraz menej, mozno si aj zlcovody zvykli a je to lepsie. Ozve sa mi to uz len raz za dlhsiu dobu.
Ja mávam také pocity pri ovulácii, väčšinou tri dni, už sa mi stalo že som práve vtedy potrebovala podbehnúť na autobus a v tej chvíli som si myslela, že zo mňa všetko vnútro vytlačí von...nemôže to byť ovulácia? Alebo pred menštruáciou?