Pichanie v žlčníku

14. mar 2024

Od vcera obeda ma ostro picha v chrbte v urovni zlcnika. Algifen kvaoky zabrali iba na 2 hodky. A bolest v tom mieste citim stale. Brucho na dotyk nie je bolestive, teplotu nemam, kusok ma naduva. Mala som pred mesiacom ct a zlcnik bol ok, nevideli tam nic. Moze to tak pichat iba z podrazdenia? Dala som si vcera sladky rohlik z cerstveho listkoveho cesta a do pol hodky to zacalo. Ako si pomoct? Treba hned dr? Dakujem

zizinicka
14. mar 2024

Ja som mala takéto pichanie dlhšiu dobu, rôzne vyšetrenia potvrdili, že žlčník je ok. Nakoniec jeden dobrý doktor mi odporučil urobiť genetické testy na Gilbertow syndróm, nakoľko som vždy mala v krvi zvýšený bilirubin. A potvrdilo sa to. Nelieči sa to,len musím dávať pozor na potraviny, ktoré mi nerobia dobre a čerstvé pečivo k ním patrí. Ale každému niečo iné. Ja napriklad keď vypijem obyčajné mlieko, ide mi bok rozdrapit. Acidko v pohode.

autor
14. mar 2024

@zizinicka mala som pred mesiacom aj komplet krvbe testy a vsetko ok

zizinicka
14. mar 2024

Tak ja som vždy mavala v krvi hyperbilirubiniozu...nikto to nikdy neriešil...az teraz...teraz aspoň iem z čoho...

alenamihal
14. mar 2024

Ja som bola takto so zlcnikom na gastre ,urobil mi gastro vysetrenie vsetko a nakoniec mi povedal,ze to mam bolest aj chrbtice pri lopatke..mala som par x masaz a bolest presla..zevraj svaly sa prepajaju a si myslime,ze nieco je zle s organmi a na koniec je to sval..