Ahojte, chcem sa opytat ci niekto mal pichanie v usiach z krcnej chrbtice? Asi pred mesiacom som bola na orl lebo ma pichalo v usiacha. Myslela som si ze som mala zapal vonkajsieho zvukovodu ako v lete. Doktor mi hned povedal ze to mam z krcnej chrbtice. Uz som mala ako taky pokoj ale dostala som virozu od deti klasika hrdlo sople. Ako mi skoncila nadcha dnes ma opat zacalo boliet hrdlo a aj usi. Dakujem za info
@denisaaairdacova obvodny, orl, ortoped, neurolog. Najprv zistiť z čoho je presne je q potom riesit.
Ak z krcnej chrbtice, tak cvicit a masážne.
@nataliik dobre dakujem
@denisaaairdacova Ahoj ja už take problemy nemam ale bola som k ortopedovi ale podľa mňa mi až tak nepomohol skôr by som ti odporučila flector prašky mne dosť pomohli je to aj na bolest hlavy a aj na krčnu chrbticu....mne aj trpli prsty aj hlava a tam som potom pila magnoslov tiež vo forme prašku....tak dufam že sa z toho dostaneš síce u mňa nieje to stále ok ale určite lepšie než pred tým drzim palce
@natty0987 áno keď si dám flector tak ma to prejde na chvíľku a potom zase ešte aj krk má s toho boli no hlavu ani nepoviem .
@dlucy Ahoj ja riešim trz krčnu chrbticu velmi ma bolela a tiež mi to vystreľuje iba do jedného ucha citim aj taký akoby tlak v uchu a pichanie ktore sa opakujú z odstupom