Ahojte, chcela by som sa poradiť ohladom bolesti hrudnika. MM pociťuje uz asi 2-3 hodinky bolesť na hrudniku teda uplne v strede hrudnika pichavu bolesť, ked si lahne na lavu stranu bolest sa zmierni az na chvíľu zmizne, ale akonahle si sadne zas ho to picha. Nikde inde vyzarovanie bolesti nema, bolest ma miernu (radsej lezi pre mensiu bolest) prosím vas mam zacat riešiť pohotovosť alebo to moze byt chrbtica alebo nieco ine? Davnejsie ho tiez pichalo sem tam ale nie takto dlho a keďže som typ ktorý panikari na všetkom tak mi niene vsetko jedno. Ďakujem za rady a skúsenosti.
No stred hrude a ľavá strana uľavová je žlčnik. Aspoň u mňa to tak bolo. Buscopan, alebo cholagol a podobne niečo nemáš? Jedol niečo, čo mu mohlo uškodiť?
@hugigugin ano včera zjedol majonezovy salat ráno a nesadlo mu to, vcera ho dost bolel zaludok 🤦🏻♀️
Podľa mna chrbtica
Tak žlčnik, aj kamienky môže mať. Skus dáke pilule mu dat na to. Ak nezaberu tak pohotovosť.
Moze byt chrbtica,mna tak pichalo akoby pri srdci silná ostrá bolest...srdce v poriadku,hned mi povedali ze to je chrbtica,zbite svaly do seba...hovoria ze v mesiacoch kde nieje pismeno R,žiadne ryby ani majonezove šaláty....
Ja nie som "panikárka", ale išla by som na pohotovosť ... už len preto, že sa to nestalo prvýkrát a teraz je to, podľa toho, čo píšeš, intenzívne.