Ahojte baby,
Idem sa sem poradiť. Ms som mala teraz cez vikend ( sobota, nedela), potom uz len spinenie az doteraz...taku krátku ms mám už dlho, čiže to riešiť nejdem. Trápi ma skôr to, že pred ms ma začalo pichať v podbrušku, brala som to ako príznak prichadzajúcej ms. Lenže pichá ma dole stále i keď mi v podstate už skončila...len chcem podotknúť, že predtým sa mi to nikdy nestalo. Ta bolesť je nepríjemná, trvá to dnes už celý deň s rôznou intenzitou...ale niekedy to riadne zaboli a v podstate to takto je od min.tyzdna. .čo to môže byť? Ešte podotknem, že lieky ani hak neberiem...dakujem za rady
@lilyianka môže to byť prechladnuté. Ja som mala nedávno zápal močových ciest, a ešte ma to občas takto pobolieva. Teraz je dosť rizikové obdobie na prechladnutie. Striedanie teplôt, prievan, klíma... Skús si dať hrubé ponožky, aj na noc... (viem, vonku teraz asi nie 🙂 Jednoducho nohy do tepla
Ja keď som sa gynekológovi sťažovala na bolesti mimo MS, tak povedal, že to môže byť príznak endometriózy.
Môže to byť napríklad aj zápal ako ti už písala montemotherone, bolo by dobré ísť ku gynekológovi 🙂
@montemotherone
@titla
@elysiacik
Ďakujem baby za odpoveď...tak snáď to bude "len" prechladnutie, lebo keď som pozerala tu endometriazu no ďakujem pekne 😐
Dnes ma to bolelo celý deň a aj boli...ci ležím, sedím, chodím...k tomu na ešte aj krize bolia...ta bolesť podbruška je taká akoby stála, proste pretrváva stále, len sem tam má tam tak nepríjemné pichne...
Je aj pravda, že behám z vonku do klímy a pod....a dnes sa mi podarilo sadnúť si na obede presne pod klimu na studené kožené sedačky.. .
Nuž uvidím ako bude zajtra a keď sa to nezlepší pôjdem v piatok lekárovi radšej...
Keď som ja chodila po vyšetreniach kôli bolestiam tak mi dali len železo a nejaké silne lieky ktoré nepomohli...ja mám pichanie v podbrušku pred a aj po...raz ma dokonca začalo pichať v podbrušku týždeň pred ms a mala som to dostať až o nejaké 3t...s tým pichanim som sa dostala na rengen brucha a ku chirurgovi ktorý mi nič nezistil a nakoniec mi pichol len injekciu s nejakou latkou na uvoľnenie.Dostala som 2 injekcie za 2 dni a bolesti neprestávalo.Nemohla som sediet , spať , chodiť.. proste nič.Nakoniec som sa s tým musela zmieriť.
@lilyianka ak dovolíš, pridám sa, aj ja mám takýto problém a chcela by som vedieť čo baby napíšu, že čím to môže byť 😲