Pichanie v oblasti vaječníka

lllucia
16. feb 2012

Ahojte.. Prosím o radu.. Dievčatá a dámy, už 4 dni ma pobolieva, resp. popicháva v oblasti pravého vaječníka.. A neviem čím to môže byť.. Neviem či tomu prikladať váhu, či sú to len nejaké hormonálne zmeny..

olivka84
17. feb 2012

ahoj a si aj tehotna? mna tak bolelo na zaciatku tehotenstva a dr povedal ze to moze byt tym ze v tom vajecniku bola posledna ovulacia.

abriela
17. feb 2012

@lllucia moze to byt aj pred ovulaciou. Ja to mam asi 3 mesiac, pred ovulkou, ale aj po az to mrchy. Obcas to to hrozna bolest. Lekar mi na to nepovedal nic 😒

micak
17. feb 2012

@lllucia
@olivka84
pridavam sa, vcera a predvcerom ma neznesitelne pichalo v pravom vajecniku. Dnes mi presne tyzden meska ms, tehotenstvo zatial nie je potvrdene (a pravdepodobne ani nebude)... dnes uz je to lepsie, ale ked sa zohnem pre nieco citim akoby ma nieco v podbrusko tlacilo, bojim sa, aby to nebola cysta..ňň (uz som ju raz mala)..

silvik1
17. feb 2012

ahojte. u mňa to bola cysta, ale našťastie sa sama vstrebala 🙂

lllucia
autor
19. feb 2012

ďakujem..
tešila som sa, že to konečne tehotenstvom.. ale nič, test bol negatívny.. :(

figurka1985
22. máj 2012

aj mna picha v pravom podbrusku.... uz som aj rpzmyslala, ci to nebude slepak.. ale ten je trosicku nizsie.... Moze to byt mozno aj tym, ze mame ovulku? Chystam sa k doktorke tiez sa bojim ci to nebude cysta, kedze som uz rok nebola na kontrole, a ktovie, co sa tam mohlo narobit... Ale dufajme, ze to nebude nic zle🙂

kali23
22. máj 2012

jáj baby, tak toto som mala pravidelne každý mesiac posledné 3-4 roky, furt len v ľavom vaječníku, dr. všetko vylúčil, takže to bolo ovuláciou, tá bolesť niekedy vystreľovala až do chrbtice, niekedy som nevedela ani existovať ako ma boleli kríže aj kostrč... potom som začala chodiť na reflexnú masáž a cvičenie chrbtice a mylne som sa nazdávala, že mi to pomohlo... omyl... bola som v tom, len som o tom ešte nevedela 🙂))

takže aj vďaka tým bolestiam som presne vedela, kedy mám ovuláciu a podla toho som vedela kedy áno, a kedy zase nie, a raz sme si povedali, že vyskúšame a hned na prvý šup som otehotnela... 😉

takze rýchlo k dr. a ked všetko vylúči, tak je to ovulácia 😀

viva13
8. apr 2013

ahoj, chcem sa opýtať či mi neviete poradiť niektorá som 3 den po ovulácii s pichá ma v lavom vaječníku, jedná sa o oneskorenú ovuláciu? podla testu som ju mala v piatok.

suzanah181
6. jún 2013

@lllucia ahoj tak nebolo to pichanie vajecnikov nakoniec tehotenstvo?ci si otehotnela az mesiac nato? vdaka

lllucia
autor
6. jún 2013

@suzanah181 ahoj.. otehotnela som asi tyzden na to.. okolo 26.2. - mozno to malo suvis s tehu..

suzanah181
6. jún 2013

@lllucia Cizet okolo 26.2.si si nasla pozitivny test? Dobre chapem?

lllucia
autor
6. jún 2013

@suzanah181 vtedy som otehotnela.. test som si robila koncom marca..

marrian
27. júl 2013

dobry den aj mna picha stale v lavom vaječniku neviem čo to moze bit velmi sa bojim lebo som mala jeden vaječnik večši a druhi menši prosim poradte mi dakujem

marrian
30. aug 2013

dobry den aj ja mam jeden vaječnik večši a druhi menši a tieš ma tam picha gde mam vešči neviem to to može byt prosim poradte som zufala ☹

anabelleee
3. dec 2013

Mam PCOS a nonstop ma pobolieva na pravom vajecniku, cely pravy bok az kdesi u ladviny zo zadu, trva to uz asi rok, zacalo to kratko po porode ... lekarka povedala, ze tam mam viacero folikulov a mam zvacsene vajecniky, to je vsetko, boli ma to aj pri pohl. styku ... nemate s tym skusenost? Idem zmenit lekarku, lebo mi ani krv nebrala, ci to nie je zapal a pod. Som zufala, otehotniet sa samozrejme nedari (1dieta uz mam)

luslus
18. dec 2013

ahojte. cca rok ma picha v pravom podbrusku, hlavne ked sa postavim zo stolicky alebo ked sa zohnem tak dostanem az taky krc. a tiez citim bolest aj pri sexe. nakolko som mala vsetky vysetrenia v poriadku (gyn, ureolog aj chirurgicke) v poriadku, tak ma dr. poslal na RTG brucha tam zistili, ze mam chronicky zapal slepeho creva. bola som na laparoskopii, slepe crevo v katastrofalnom stave. povedali mi, ze inak vsetko v poriadku,, aj vajecniky, aj maternica. Uz som vsak 2 mesiace po operacii a zase ma to zacalo boliet. Aj pri sexe a aj ma to picha,, dnes uz 2 krat ako som sa posadila. Nemate niekto nejaku skusenost?

babika_se
20. jan 2014

@anabelleee ja mam PCOs uz 3 roky, bola som toto leto na drillingu a PCOs mi uplne zanikol a zaroven mi robili laparku pretoze ma bolelo pri pohlavnom styku a pichalo v pravom boku a zistili, ze tam mam endometriozu...

5barborka8
6. mar 2014

Ahojte, aj ja sa chcem opýtať, tiež ma začalo bolieť v oblasti ľavého vaječníka, ale len pri sexe. Z jedného dňa na druhý. a bolesť je dosť veľká. Chystám sa k Dr. len má dovolenku, tak že aspoň takto prelustrujem, že čo by to mohlo naznačovať.

dadkadaduska
5. jan 2015

@abriela a máš to pred každou ovulaciou? Lebo mám pred ňou a už 4 dní ma to bolí bola som u doktorky a mám aj bielkoviny v moči takto ma to bolí prvý krát poradiš mi?

abriela
5. jan 2015

@dadkadaduska od uverejnenia mojej spravy uplinulo vela casu 🙂, ale posledne mesiace citim pichanie na jednej strane. Teraz som si ista, ze to nema suvis s ovulaciou.
Poradit ti neviem, prajem ti nech sa das cim skor do poriadku a nieje to nic vazne.

dzein123
30. jan 2015

Dobry den zienky rada by som sa spytala ci mate niektora podobnu skusenost- uz treti mesiac mam bolesti v pravom podbrusku, pred pocas aj po menzesi.
bola som na roznych vysetreniach a aj gynejolog mi tam nic nenasiel. Je to najviac len v jednom miest, vpravo dole.vcera som mala ovulku tak som to citila a zacinam sa bat ze do menzesu to opat budem citit denne ;(
Na prechladnutie si davam dost pozor cize to by som vylucila.
dakujem za kazdu radu.

bubkulenka
6. máj 2015

baby ahojte mam bolesti v pravom boku mozno ze aj vajecniku mam tam tlaky a sem tam ma to aj popicha prosim vas neviete ci to znamena zaciatok tehitenstva ?

zuzka12323
22. aug 2015

Ahojte babulki mozem. Sa pridať dnes po obede som mala take pichanie na pravej strane ale'bolo to len par minut ja som sedela na postele a jak som chcela v stavat tak potom malasom take cudne pichanie na pravej srane a potom to preslo bolo to len par minut nieviete mi prosim poradiť ☹

maria1312
4. okt 2015

Ahojte baby dnes ráno keď som sa postavila s postele tak ako keby som sa pocikala dala som si papier toaletní tak vyzeralo to ako do žltá dačo a Teraz ma kus popodleva v pravom vaječníkov keť si chitim tam tak kus pobolieva 😒

map0007
4. okt 2015

@lllucia ahojky, aj mňa tak pobolievalo v oblasti vajecnika praveho,po zensjej stranke vsetko oki,chodila som po vysetreniach a nakonec mi platnicka preraza a bolest sa odzrkadluje do podbruska pravej strany.

kexik218
21. jan 2016

Ahojte, prave som prisla po celom dni z prace nohy bolave tak som si dala do lavora taku poriadne horucu vodu nech sa mi nohy uvolnia. Len co som namocila nohy tak ma zacalo pichat v pravom vajecniku. Ovulaciu som uz mala tento mesiac, tak snad to bude len nejaka reakcia na teplo a nie nejaky pruser.

rumbaanitkin89
9. nov 2016

@lllucia ja mam tak isto ako si napísala robila som test a bol negatívne a mam týžden a pobolieva ma vaječníka pichá ma silno uz neviem co mam robiť všade žena trpí a som smutná nedarilo sa mi otehotnieť 😪😟

kikusa23
24. apr 2017

@babika_se prosím vás čo znamená drilling a PCO.? Mne hrozné vybyja do ľavého vajecnika. Mám sa báť?

sasa163
21. jún 2017

Ahojte 🙂 mna ties uz asi mesiac, dva pobolieva v lavom podbrusku, hlavne ked mam vykyvy nalady... Menzes mi meskal 3tyzdne a prisiel mi den pred tym ako som chcela ist ku doktorovi ci niesom tehu a mala som ho iba 3 dni inak mavam furt 7dni ci mi meskaju alebo nie... Test som si robila kazdy tyzden ked mi meskali, ale boli negativne... Ked som bola pred par mesiacmi na kontrole ties mi meskali tak mi dali vyvolavacku, ale inak bolo vsetko ok ziadna cista ani nic. Pribrala som za mesiac 4kg a to ani nejem vobec vela lebo nemam cas a pohybu mam dost. Tie kg navyse ako keby sa mi usadili na bruchu. Neberiem ani ziadne tabletky ani ochranu nemavame ziadnu no priatel si dava pozor... Chystam sa aj ku doktorke buduci tyzden no trosku sa aj bojim ze co mi povie,nestretli ste sa niektora s niecim podobnym?

ikonica
21. jún 2017

@sasa163 ani vitaminy neberies?