Dobrý den, mám taký problém,že občas mám takú vystrelujucu bolesť do konečníka,resp. by som to nazvala pichaním. Nieje to často,ale niekedy to zabolí tak až ma mykne. Taktiež som si nedávno objavila akoby mini hrčku pri konečníku, nebolí,nekrváca- neviem ani odkedy to tam už mám. Može sa jednať o hemoroida? O niekolko dní idem ku gynekologovi na prehliadku, bude mi on vedieť povedať čo tam mám,resp. bude mi vedieť pomocť? ☹
dakujem za odpoved 😕
nieje to také obtazujuce, neni to velké,nezavadzia mi nič,iba to pichanie mi vadí,nieje to prijemné..popravde to hrcku ani nevidno,iba ked "natiahnem" v okolí kožu..
takže zakrokom by som to asi ani neriešila..
gynekolog mi s tym bude vedieť pomocť a poradiť čo s tym?
Gynekolog ti moze povedat ake maste a gely ale to nie je v jeho kompetencii. To pichanie je neprijemne, mala som to, to znamena ze doslo k tromboze toho hemoroidu. Mozes ich mat pokojne aj viac vo vnutri a nemusia byt hmatatelne. Vsimni si napriklad ci ti vyfukovanie plynov ide lahko alebo tazsie.. ak tazsie, treba to riesit. Mne doktor povedal ze sa mi tam z toho vacsieho usadenie toxinov vytvoril maly polyp a to uz treba riesit. Chodila som k doktorovi Keherovi do Ziaru nad Hronom, vnutorne hemoroidy mi stiahol infracervenym teplom asi na troch zakrokoch, nebolo to vobec bolestive.
dakujem za info..ked nie gynekolog, tak k akému doktorovi s tým mám ísť?
@monca1109 Ja som si nahodou nasla tohto doktora http://www.keher-chirurgickecentrum.sk/ , neviem skadial si... no skus popatrat na internete kto to riesi v tvojom okoli.
ja len som chcela vedieť , či to rieši chirurg,obvodny alebo za akym mam isť, nie určité meno doktora 🙂
vieš mi aj povedať , ako prebieha vyšetrenie a hlavne či je bolestivé?
Prehmata ti konecnik a bolestive to nie je, neboj.
ok vdaka 🙂
@monca1109 ahoj,ako si dopadla?bol to hemoroid.Ja mam to iste a neviem ked to neprestane boliet za akym doktorom mam ist na vysetrenie.Mastim s mastickou faktu.
Ahojte baby ... Už asi dva mesiace mám strašnú bolesť v konečníku a v pravom podbrušku. .není to vkuse ale raz za čas ..ale keď sú bolesti tak riadne ...v bruchu to boli hrozne a nemôžem sa ani pohnúť... Mám pri Tom hrozne veľa vaginálneho výtoku.. myslíte,že to môže všetko byť zo slepého čreva ...v rodine máme operovaných dvoch na slepé črevo ...poraďte plis
@lenicka09876 ahoj,prosim ta,poriesila si to?ja mam tie bolest podbruska,aj konecnika.vytok nie.chystam sa k dr pomaly 🙈
@lenicka09876 Aj ja mam to iste,lenze ja mam bolesti v lavom podbrusku,Ako to riesis?
Ahojte ja bi som sa len kcel spitat ties mám strašne pichanie v konečníku a mávam aj hncki viete mi prosím vás poradiť dakujem
@monca1109 Mozes si byt ista ze to je vnutorny hemoroid. Odporucia ti masticky a cipky, ale ak je to obtazujucejsie, da sa to riesit zakrokmi. Predpokladam ze ta hrcka je akoby podliata krvou pravda ?