Ahojte, nemáte skúsenost? Pichá má v strede hrudi niekedy do ľavá tŕpne mi ľavá ruka v dlani až v prstoch boli ma lopatka myslím že to je z chrbtice no chcela som sa spýtať ma aj úzkosť a tetaniu myslíte že to je psychicke ? Plus mám občas točenie hlavy a pulz cítim akoby v hlave ďakujem
@saskarena Ja osobne verím, že veľa takých záležitostí má psychosomatický pôvod, ale najprv treba vylúčiť fyziologické príčiny. Bola si s tým u lekára? Vieš, u mňa je to tak, keď je toho na mňa veľa, ja stres veľmi zajedám, mám nezdravý vzťah k jedlu. Manžel keď je v strese, hneď schudne. Ale ako vravím, radšej najprv prediskutovať s lekárom a dať urobiť vyšetrenia
@saskarena u lekara si bola?môže to byť tetania, ale keď si zájdeš na pohotovosť, resp na urgent, tam ťa vyšetria. Urobia EKG, zoberú krv či ti nehrozí infarkt alebo plucna embolia... a budeš pokojnejšia...ja som bola tiez pred par dnami
@saskarena Mne tiež vraveli, že mám pichanie v hrudníku a ťažkosti s dýchaním kvôli úzkostiam a psychike celkovo ☹️