Pichanie v brušku a pri močení

molinka18
8. okt 2014

ahojte vsetci chcem sa spytat aky liek my pomoze na pichanie v brusku a pri moceni ma to tiez obcas pichne...dakujem asi som prechladnuta

safranca15
8. okt 2014

Skus urologicky caj ale priznam sa neviem ci je vhodny pre tehotne

cerez
8. okt 2014

Keď som ležala na gynde, tak jedna tehotná mamička dostala zápal močových ciest. Na jeden deň jej urobili urologický čaj. Sú aj možnosti ako sú brusnice. Ak ťa to bolí pri močení, určite sa daj vyšetriť!

jana_eyre
8. okt 2014

ak som spravne pochopila tvoj profil, teraz uz tehotna nie si, ale babatko uz bude mat rok, vsak?

vklude urologicky caj, teply kupel.. liek mozes ibuprofen od bolesti a zvys si prisun vit. c..

http://primar.sme.sk/c/4117015/infekcia-mocovyc...

meluela
8. okt 2014

@molinka18 urologicky caj, brusnicovy extrakt .. ale najlepsie je ist k lekarovi, urobi vysetrenie mocu a uvidis ci treba aj nasadit antibiotika .. mozes ist bud na gynekologiu alebo aj k obvodnemu .. ak je to vaznejsie, posle na urologiu

maxe38
9. okt 2014

Ja mam s tym momentalne teraz problem a doktorka mi odporucila CYS-KONTROL su to nejake vytazky z brusnic.su velmi ucinne a velmi pomahaju.Ja mam tie napoje, stoja sice 14 euro ale su velmi dobre a urcite sa ti hned ulavi po nich.A dokonca su vhodne aj pre tehotne.Mozem vrelo odporucit lebo ja mam zapaly dost casto.

molinka18
autor
9. okt 2014

ok dakujem vam za rady a pila som uroligicky caj...a uz my nic neni bolest presla a jedla som brusnice.....dakujem moc,....sedela som na studenom tak to bolo prechladnutie ....

molinka18
autor
9. okt 2014

URCITE SI KUPIM CYS-KONTROL....

molinka18
autor
9. okt 2014

@maxe38 URCITE SI KUPIM TEN CYS-KONTROL DAKUJEM ZA RADU...

molinka18
autor
9. okt 2014

@jana_ano dobre si to pochopila

maxe38
9. okt 2014

@molinka18 urologicke caje su nie velmi vhodne pre tehotne zeny.skor vyskusaj ten CYS-KONTROL je to aj chutovo lepsie ako tie urologicke caje.a pomoze to urcite.tak sa rychlo uzdrav.

molinka18
autor
10. okt 2014

@maxe38 ja som neni tehotna neviem preco my to sem kazdy pise....asi som to mala zle napisane v profile....heh....a ano uz my je super.....bolelo ma to 3 dni....brusnice a cajik pomohli

maxe38
10. okt 2014

@molinka18 tak sa ospravedlnujem.asi som si to zle precitala.😊😊😊

molinka18
autor
10. okt 2014

@maxe38 to nevadi nic sa nedeje.... 🙂

molinka18
autor
10. okt 2014

@maxe38 druhe dieta hadam bude neskor....heh