ahojte vsetci chcem sa spytat aky liek my pomoze na pichanie v brusku a pri moceni ma to tiez obcas pichne...dakujem asi som prechladnuta
Keď som ležala na gynde, tak jedna tehotná mamička dostala zápal močových ciest. Na jeden deň jej urobili urologický čaj. Sú aj možnosti ako sú brusnice. Ak ťa to bolí pri močení, určite sa daj vyšetriť!
ak som spravne pochopila tvoj profil, teraz uz tehotna nie si, ale babatko uz bude mat rok, vsak?
vklude urologicky caj, teply kupel.. liek mozes ibuprofen od bolesti a zvys si prisun vit. c..
Ja mam s tym momentalne teraz problem a doktorka mi odporucila CYS-KONTROL su to nejake vytazky z brusnic.su velmi ucinne a velmi pomahaju.Ja mam tie napoje, stoja sice 14 euro ale su velmi dobre a urcite sa ti hned ulavi po nich.A dokonca su vhodne aj pre tehotne.Mozem vrelo odporucit lebo ja mam zapaly dost casto.
ok dakujem vam za rady a pila som uroligicky caj...a uz my nic neni bolest presla a jedla som brusnice.....dakujem moc,....sedela som na studenom tak to bolo prechladnutie ....
URCITE SI KUPIM CYS-KONTROL....
Skus urologicky caj ale priznam sa neviem ci je vhodny pre tehotne