Ahojte, idem si po radu ja vždy tak stresujem a keď sa pýtam manžela ten len oči pretoci 😂Pichá aj Vás pri srdiečku? Alebo taky ako keby ztah to bol včera večer až som sa zľakla dnes ráno trosku zas. Odmerala som tlak a vidím dobrý 117/72. Neviem z čoho to môže byť. Chcem začať cvičiť no normálne sa až bojím, pred nedávnom som bola na ekg a vraj som OK. Tak dúfam ze áno, ta MUDR. NEBOLA teda veľmi milá a zdali sa ako keby ju otravujem tak rozmýšľam stále čo so sebou a možno len veľa rozmýšľam.... Každopádne ďakujem za každú reakciu 😘
@lauriema môže ísť o extrasystoly. Je to pocit bolestivo-pichľavy pričom pociťujete sťah nemôžete sa ani nadýchnuť a po pár sek.to odzneje. Ako prvá pomoc pomôže Magnézium 500mg. Ak by to nebolo niečo dlhodobé a neliečipte sa na srdce netreba sa obávať spúšťačom býva stres,únava také celkové pretaženie,ale môže byť vyžarovanie aj od chrbtice v prípade ,že sa hrbite ale vtedy to nebýva len tak zriedkavé 🙂 krásny deň prajem
To je z chrbtice..
Tiez to mam z chrbtice
@klarissa25 Ahoj, ďakujem za reakciu
@lauriema Aj ja to mam velmi casto od detstva. Niekedy tak bolestive ze sa tiez zlaknem. Dychat sa neda, ani pohnut sa neda. Konecne som sa dozvedela z coho to je... Dakujem za to ze si a opytala, aj vam baby za odpovede... To ma ukludnilo... moj chrbat je kapitola sama o sebe ale netusila som ze to vystreluje bolest do hrude.
Mne to zacalo v puberte a tiez som sa zlakla. Mamina je zdravotna sestra a vysvetlila mi ze ked to picha tak je to z chrbtice. Ze zo srdiecka je to pocit tlaku na hrudnik. Akoby ste mali na sebe auto alebo skrinu. Odvtedy to poznam. Inakvela ludi si uz volalo rychlu, ze im je zle od srdca a bola to chrbtica
@lauriema to uz mas cely den? U mna to trva maximalne 15 minut... Baby co to poznate, je to OK ak to takto picha cely den?
@andreatytler
No nie vkuse že to pichá ale, začne trosku, prestane o pol hodinky zas na 5 minút potom aj 3hodinky nič potom zas.... Dnes ráno ma zatiaľ nepicha tak dúfam ze ani nebude dosť ma to obmedzuje
@lauriema aha... chapem... tiez sa mi to stane ze sa zopakuje po par hodinach. Co ides cvicit? Mas nejake cviky na chrbticu?
@andreatytler Dobre ranko😉Na YouTube je ich veľa... Ale ja idem skôr kardio. Potrebujem dooooost veľa schudnúť co som v tehu nabrala
@lauriema vela vytrvalosti prajem a nech sa ti dari dostat vahu aku potrebujes.
Z chrbtice Vekni casto aom najma v detstve trpela na pichanie pri sediecku ale aj v dospeloati a bolo to z chrbtice.Cvicenie na chrbticu,lepsie drzanie tela.