Pichanie pri srdci, ťažké dýchanie a bolesť na boku

15. okt 2024

Viem,ze tu nema nikto vestecku gulu, ale ci nemate skusenosti. Vcera rano ma zacalo velmi pichat pri srdci, bolrlo ma pri lopatke, tazko sa dychalo, snazila som sa najst vhodnu polohu a potom to rpeslo. Len poobede ma zacalo akoby pobolievat na pravo, na boku a chrbte. Bola to bolest ktora trvala tak 2 sekundy a zmizla. Najprv to bolo tak raz za hodinu a dnes mam pocit,ze ma to zaboli snad kazdych 15min, tups bolest, ktora je napravej strane,lokalizovat presne neviem. Okrem tohi ma boli/ pocit seknutia v strednej casti viac vlavo. Ja uz neviem ci je to vsetko od chrbta tym ,ze to zacalo na lavej strane ci to je nakoniec zlnlcnik. Rozmyslam,ze pojdem rovno na sono ako samoplatca alebo ku chiropraktikovi? Fakt neviem. Poradi niekto?

mabose
15. okt 2024

zlcnik boli vpravo pod rebravi a bolest vyzaruje az do stredu hrudnej kosti mna bolelo ked zacinal zachvat presne v v tej casti na chrbte ako je hrudnikova chrupavka tupa bolest ktora neprejde do 2 minut zachvat ma drzal aj 8 hodin, a po jedle sa zhorsoval

tykat
15. okt 2024

Ako absolvent niekoľkých žlčníkových záchvatov ti poviem, že toto žlčník nie je. To nie je že sem tam ma pobolievalo, sem tam na 2 sekundy pichlo. To bol masaker ze som ani dychat nevedela, ani ulavovu polohu si najst.
Toto bude možno chrbtica (napr. zo zlej polohy v spanku). Opatrne by som to rozcvičila, a mozno išla na nejakú masáž.

autor
15. okt 2024

@tykat objednala som sa na masaz,vcera, len som zacala uvazovat ci to nezrusit, ale ked mate skusenosti
@mabose tak toto moje ozaj nebude zlcnik , ale skor chrbat. Kolegyna raz mala v praci zlcnikovy zachvat a ona tam az plakala, tak takto sa zas necitim. Mozni zaseknuty nerv?

autor
15. okt 2024

@mabose inak to muselo byt strasne, to si neviem predstavit. Ja som sa najedla,ale je mi pred a po jedle rovnako.

mabose
15. okt 2024

Tak bolesť je nenormálne ani sedieť ani ležať mala som to a skončila v nemocnici až s pankreasom neprajem nikomu

mamina7070
15. okt 2024

zaseknuty nerv masaz a milgamma gujacuran flector a suche teplo vsetko volnopredajne