Pichanie pri srdci po očkovaní Pfizerom

cora_
14. júl 2021

Ahojte, pred 2 týždňami som bola na očkovaní pfizerom zatiaľ len 1.dávkou a odvtedy ma už minimálne 5krat pichlo pri srdci. Občas to mám aj z chrbtice, ale to sa mi stava tak raz za polroka. Je tu ešte niekto, kto to ma rovnako? Nikde medzi vedľajšími účinkami som sa to totiž nedočítala.

babababka
14. júl 2021

Obvodný lekár o tom vie?Zavolaj mu.

soldi
14. júl 2021

ak Ta za dva tyzdne 5 krat pichlo pri srdci, tak to je len prehnane sebapozorovanie sa.
ockovana nie som a tiez ma obcas pichne pri srdci 😀

mamamasama
14. júl 2021

nie som za ockovanie, ale to pichanie skor pripisujem chrbtu...

bloger
14. júl 2021

@cora_ Ahoj ja som tiež očkovaný prvou dávkou tejto vakcíny a nepichá ma pri srdci ale radšej o tom povedz svojmu lekárovi aby si si niečo nezanedbala nech ti to dobre dopadne všetko

cora_
autor
14. júl 2021

@soldi na takéto veci si dávam pozor, keďže sa mi to často nestáva, mam problémy s chrbticou odmalička a vždy sa mi to stavalo tak raz za polroka😉 ale toto už mi príde moc

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cora_
autor
14. júl 2021

@bloger áno určite mám v pláne, ďakujem

cora_
autor
14. júl 2021

@viestta len ma zaujimalo, či to niekto mal alebo má podobne, to že ma tu nikto nevyšetrí je mi jasne😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kkovacovak
14. júl 2021

@cora_ priateľ bol minulý týždeň a vraj mu tam povedali že ak bude cítiť tlak alebo pichanie na hrudi tak má hneď kontaktovať lekára.

nina19833
14. júl 2021

Keď máš obavy, tak sa obráť na obvodného lekára. Podľa správnosti by mal každý lekára informovať, ak pociťuje nejaké nepriaznivé účinky po očkovaní. To sa potom dáva aj do štatistík.

zuzkaa1991
14. júl 2021

Ja som po prvej davke týždeň tiez sa sledujem a stresujem mam stale respekt pred ockovanim a pred očkovaním som bola u lekára aj na imunologii vysetrit krv ak bolo všetko ok isla som sa so súhlasom lekárov očkovať a tiez hoc co som mala priznak som volala lekarovi pytala sa ci moze byt z toho alebo iny dovod kedze aj ja mam problém s chrbtom

c_est_la_vie
14. júl 2021

Ja som mala tiež po 2. Pfizer-i problémy, ale viac toho ( okrem bolesti na hrudníku veľmi výrazne zvýšený tep, únava po 500 m chôdze atď).
Nakoniec z toho vyšiel zápal štítnej žľazy ( a to je ešte šťastie, lebo v hre bol i zápal srdca). Takže za mňa tiež smer lekár.

mogaa
14. júl 2021

@cora_ mne mama zomrela do 2 týždňov od očkovania Pfizerom - na zlyhanie srdiečka....na srdce sa predtým neliečila EKG mávala v norme....určite k svojmu lekárovi, pri Pfizeri bola už ako NU doplnená miokartitída - zápal srcového svalu(môže poškodiť srdce)

ivetan
14. júl 2021

ja som mala tiež po 1 davke asi 3 krat potom prestalo, uz mam 2 davku za sebou,

jankapepe
14. júl 2021

@cora_ no nedocitala....lebo ľudia miesto toho aby vedľajšie účinky hlásili a sli k lekárovi, tak píšu na modrého koníka.
Nahlásila si to? Bola si u lekára?

petkasaurus
14. júl 2021

Mna pichalo hodinu srdce v ten den, potom ok.. Mamina mala podobne

luccija
14. júl 2021

@c_est_la_vie
@mogaa ja mám nepríjemnosti neurologického rázu očko som bola pred mesiacom po týždni to začalo dnes som bola u lekarky povedala mi, že mi neodporúča druhú dávku dala mi to aj písomne a skončila som.Budem rada, keď sa dám do poriadku a stabilizujem a nikdy viac.Ma veľmi veľa nových pacientov s podobnými príznakmi a to som očko nezatracovala.Som znechutená a rodičov určite nechcem, aby sa ockovali aj, keď som sa mesiac čo mesiac pýtala či sú objednani

miriambbb
22. aug 2021

@cora_ autorka, ako si nakoniec dopadla? mam rovnake pocity, som tyzden po ockovani s pfizerom

rainee
22. aug 2021

Mne od očkovania Pfizerom často búcha srdce. Nikdy som problémy so srdcom nemala, tak asi to bude z toho. Snáď to nie je zápal srdcového svalu, to by sa prejavilo dáko horšie, či?

miriambbb
23. aug 2021

podavam info: bola somu lekara, nech nepravom neprisudim svoj stav ockovaniu..vsetko je ok, je to z chrbtice z dlhodobych zlych navykov pri dojceni..