Ahojte, pred 2 týždňami som bola na očkovaní pfizerom zatiaľ len 1.dávkou a odvtedy ma už minimálne 5krat pichlo pri srdci. Občas to mám aj z chrbtice, ale to sa mi stava tak raz za polroka. Je tu ešte niekto, kto to ma rovnako? Nikde medzi vedľajšími účinkami som sa to totiž nedočítala.
ak Ta za dva tyzdne 5 krat pichlo pri srdci, tak to je len prehnane sebapozorovanie sa.
ockovana nie som a tiez ma obcas pichne pri srdci 😀
nie som za ockovanie, ale to pichanie skor pripisujem chrbtu...
@cora_ priateľ bol minulý týždeň a vraj mu tam povedali že ak bude cítiť tlak alebo pichanie na hrudi tak má hneď kontaktovať lekára.
Keď máš obavy, tak sa obráť na obvodného lekára. Podľa správnosti by mal každý lekára informovať, ak pociťuje nejaké nepriaznivé účinky po očkovaní. To sa potom dáva aj do štatistík.
Ja som po prvej davke týždeň tiez sa sledujem a stresujem mam stale respekt pred ockovanim a pred očkovaním som bola u lekára aj na imunologii vysetrit krv ak bolo všetko ok isla som sa so súhlasom lekárov očkovať a tiez hoc co som mala priznak som volala lekarovi pytala sa ci moze byt z toho alebo iny dovod kedze aj ja mam problém s chrbtom
Ja som mala tiež po 2. Pfizer-i problémy, ale viac toho ( okrem bolesti na hrudníku veľmi výrazne zvýšený tep, únava po 500 m chôdze atď).
Nakoniec z toho vyšiel zápal štítnej žľazy ( a to je ešte šťastie, lebo v hre bol i zápal srdca). Takže za mňa tiež smer lekár.
ja som mala tiež po 1 davke asi 3 krat potom prestalo, uz mam 2 davku za sebou,
Mna pichalo hodinu srdce v ten den, potom ok.. Mamina mala podobne
@c_est_la_vie
@mogaa ja mám nepríjemnosti neurologického rázu očko som bola pred mesiacom po týždni to začalo dnes som bola u lekarky povedala mi, že mi neodporúča druhú dávku dala mi to aj písomne a skončila som.Budem rada, keď sa dám do poriadku a stabilizujem a nikdy viac.Ma veľmi veľa nových pacientov s podobnými príznakmi a to som očko nezatracovala.Som znechutená a rodičov určite nechcem, aby sa ockovali aj, keď som sa mesiac čo mesiac pýtala či sú objednani
Mne od očkovania Pfizerom často búcha srdce. Nikdy som problémy so srdcom nemala, tak asi to bude z toho. Snáď to nie je zápal srdcového svalu, to by sa prejavilo dáko horšie, či?
podavam info: bola somu lekara, nech nepravom neprisudim svoj stav ockovaniu..vsetko je ok, je to z chrbtice z dlhodobych zlych navykov pri dojceni..
Obvodný lekár o tom vie?Zavolaj mu.