Čo to môže byť ? Zažili ste to? Pichanie,pálenie,brnenie pri spánku?? Môže byť z krčnej chrbtice? Idem.k dr Dik
Ja som také niečo mala, keď som mala veľmi ťažké životné obdobie. Príčinou bola zvýšená psychická záťaž, brala som magnézium, časom to prešlo (skoro rok to trvalo)
@sweetdreams až rok omg
@lily14 áno, ale tak to bola naozaj veľký stres. Mne vtedy zomierala mama, ja som sa o ňu starala a chodila som na VŠ, bolo toho na mňa veľa. Pochodila som všelijaké možné vyšetrenia, očné, ušné, neurológie, CT hlavy, zubár a nič zásadné mi nikde nenašli. Časom to síce prešlo, ale dodnes, keď som v strese, dávam si magnézium, aby sa to zase nevrátilo. S krčnou chrbticou mi nenašli nič, ale viem, že to bolo tiež spomínané ako jedna z možných príčin, dokonca dosť častá.
@sweetdreams ja som si to isté prešla s mamkou😧 dávnejšie, normálne sa bojím čo to...bola dom na neurológii idem na Mr..bojím sa najhoršieho
@lily14 neboj sa.... žijeme v takej rýchlej a stresujúcej dobe, že takéto ťažkosti sú už bohužiaľ bežné
@lily14 a kedy tam ideš? Napíš ako si dopadla
@eryka03111978 o 3tyzdne.... všade sa čaká.... prečo máš podobný problem?
@lily14 áno
Skús pred spaním relaxovať, dať si medovkový čaj na upokojenie, prejdi sa vonku, spi pri otvorenom okne. Poprípade zváž výmenu vankúša/matraca. Ja som mala problémy s krčnou chrbticou a lekár mi predpísal zdravotný matrac a vankúš z nejakej peny. Je to značka Slumberland, ja som veľmi spoko. Ale určite je mnoho iných, treba iba hľadať 🙂
@danielamarkova tiež ťa pichalo pri spánku
hlavne sa snaz sa nejak ukludnit. viem si predstavit, co vsetko ti teraz beha hlavou, no nesmies mysliet na to najhorsie. ver, ze to bude len nejaky banalny problem
@lily14 ahoj no moze to byt v krcnej chrbtici, a kde to citis tie pocity?