Ahojte, už druhý mesiac mám divný pocit v prsníku. Začalo to bolesťou pod pazuchou, potom ma začalo bolieť aj nad a pod prsníkom. Ono je to ako keby pálenie, rezanie. A tiež pociťujem ako keby pichanie ihlou v celom okolí prsníka. Tehotná nie som. Gynekologička povedala, že to mám od chrbtice, alebo natiahnutý sval. Ale žeby natiahnutý sval tak dlho bolel? Sono a mamo pred rokom v auguste bolo v poriadku, jedna cysta práve v tom boľavým prsníku.Teraz som na sono objednaná 24.09.
Stretla sa už niektorá z vás s takýmto problémom? Najviac ma znepokojujú tie ihličkové bolesti. Ako keby ma v okolí toho prsníka a dakedy aj v ňom špendlíkom pichal.
@lienocka73 tiež to mam z chrbtice
@lienocka73 áno, ja to mam asi 1,5 roka, tiež som sa bala lebo práve v tom prsníku mam cysty kvôli ktorým chodím na sono každého pol roka ale mam ich v poriadku, práve min. týždeň som znova bola na sone. Aj tam a aj moj gynekológ mi povedali, že z prsnika to nemam. A vraj kym sa rozvinie niečo také v prsniku co boli tak to trvá a ty píšeš, že si bola na sono pred rokom, kľud nestresuj sa. Skus sa povenovat tej chrbtici, začni cvičiť na nu a možno aj tie bolesti ustúpia.
@lienocka73 ahoj bola si na sono prsníkov?
@lienocka73 a ešte máš bolesti? Mňa tiež boli ľavý prsník ale zas aj medzi lopatkami tak nvm ale idem až koncom novembra tak dovtedy ďaleko, držím palce
@lienocka73 ja tiež tak skolioza krivá chrbtica tak dúfam ze od toho man tiež pod pazucho a z hora taka mierna tupá bolesť aj to len sem tam a také pichnutie, u nás babka mala rakovinu prsníka tak preto sa bojím, ale myslím si ze to bude skôr z chrbtice... A určite aj psychika
@lienocka73 skôr také jemne nie ostré pichnutie, nie také žeby sa to nedalo vydržať a presne minule som si dala novalgin na chrbát tak ten hneď prestal bolieť a pichanie som cítila aj tak
@lienocka73 také 2-3tyzdne
@lienocka73 super teším sa s tebou mna už týždeň nebolia.... Tak som zvedavá, ja idem až koncom novembra...
@lienocka73 tak som rada ze prsníky su ok 😊 a mne teda nikto nepovedal, ze to môže byt aj zo srdca, dobre ze píšes, mna to picha práve na ľavej strane, hm...
@lienocka73 spýtam sa na to obvodnej, myslim ze to mi aj ona môže hned spraviť
@zuzka565 ahoj ako sa ti ta bolest prejavovala ? :(
@jarkakkkkkk00 ahoj také ako spendlokom keby mi niekto pichal v prsniku
@nikpa ahoj ešte stále to más?
@jarkakkkkkk00 ja som to mala pravdepodobne z chrbtice, vyustilo to az do toho, ze ma seklo a lahla som na postel totalne odpisana. Začala som cvičiť s fyzioterapeutom, bolest chrbtice ustupila a aj pichanie v prsniku je oveľa slabšie.
@mackova11 ahoj este ta trápy to.pichanie prsníka ?
@jarkakkkkkk00 ahoj, už našťastie nie.... Aj som potom bola na usg a všetko v poriadku bolo... Aši som to mala len natiahnuté
@lienocka73 zdravim na mám to pichanie u dva mesiace čo to u vás bolo? Ďakujem
Ahoj kľudne to môže to byť od tej chrbtice. Ja som to mala tiež a dlho to trvalo.