Žienky moja gynekologička má podozrenie že mi trafilo mlieko do hlavy máte stim nikdo skúsenosť ja už 5dni mám také bolesti že až zničoho nič ma surovo picha tlačí v hlave hlavne v prednéj a bočnich stranách hlavy a dostávam také tlaky že až čierne vidím a zavratí mám minule som skôro spadla voľakedy som mávala migrénu ale táto bolesť je neskutočné silná ani úplne silné lieky mi nevedia zastaviť bolesť neviete čo mám robiť alebo kam ísť máte nikdo skúsenosť?
@davidkomiminka22 nie som si istá, ale niečo s vnútorným uchom. Niečo sa poškodilo v dôsledku tlačenia. Neviem to presne opísať, nie som lekár a bolo to cca2r dozadu. Len viem, že mala ten istý problém. Pozerám, že si tiež po pôrode. Oni mali hneď podozrenie na to, čo sa im aj potvrdilo a robili jej vyšetrenia ešte v pôrodnici.
@davidkomiminka22 Ja som mala silné bolesti hlavy po spinalnej anestéze, asi dva dni po pôrode. Nebola som schopná chodiť, odpadávala som. Museli mi urobiť krvnú zátku. A potom bolo už dobre.
tieto ludove vyrazy a ak ich dr pouziva ma vzdy pobavia, "trafit mlieko do hlavy"
no mliekot rafit do hlavy nemoze, je v mliecnej zlaze a moze tam ostat, pripadne ist von pri odstriekavani a dojceni.
ovlyvnovat ta mozu hormony, ak si mala migrenu, neovplyvnovali ti ju hormony? teraz mas vyznamnu hormonalnu zmenu, ktora ti moze sposobovat tazkosti.
no urcite to trebe presetrit, ak je to takto silne, ci to nie ej sposobene aj niecim inym.
skus tu pohotovost, ved nebudes takto trpiet.
@davidkomiminka22 ja mám to isté už asi mesiac dva ..objednala som sa neurologicke lebo tiež žiadne lieky na bolesť nepomáhajú
@davidkomiminka22 vymen gynekologicku. Ako ťa mohla odbiť s takou kravinou??? Je sobota, chod s tým na pohotovosť. A preháňaj, nech ta poriadne vysetria. Kamoska mala toto po pôrode. Nepamätám si, čo zistili, ale viem ze ju ani neprepustili z pôrodnice kým nezistili príčinu. Brala silné antibiotika, mala nejaký zápal.