Zienky, prosim o radu. Minuly tyzden som ochorela z plneho zdravia, mala som bolest hrdla a 2 dni horucku nad 39, extremnu bolest klbov, najma kolien a koze. Preslo mi to, ale vcera som sa vysypala masivne po celom tele. Dnes som bola u dr a ze to vyzera na 5. Alebo 6.chorobu alebo vysev po prekonani nejakej virusovej infekcie, crp som mala mensie ako 1, citim sa stale unavena a vobec nemam hlas. Dr ma nechcela nechat ani na PN, ze uz som vraj infekcna neni ked mam vyrazky, ze to musi same prejst ta koza, ja som ju ukecala lebo fakt to vyzera zle a v robote by mi pred klientmi bolo blbo. Mali ste toto niektora? Kedy zacali miznit vyrazky? Neviem kde som to dostala, deti nemam.
Ešte dva týždne potom máš narušenú imunitu tak, že chytis doslova všetko. Doma som bola asi týždeň.Piatu som mala v januári, doteraz ma bolia klby. Vysev prešiel cca po týždni - prešiel celým telom.
Mali sme rovnake priznaky ako ty a bola to piata choroba. Hrozna bolest klbov, davali sme sa dokopy asi mesiac. Deti to zvládli ovela lepšie
Ja som dostala v takmer 50.tke 7.dmu chorobu ;) ale zvládla v pohode...Aši po 30 rokoch som mala teplotu, 37.5 ;) ináč nemavam teploty.
Ved ten vysev je total infekcny. Akoze ta nemoc je neprijemna, nas to zlozilo tiez, ja som skoro prisla o nechty na rukach skrz toto, brali sme antivirotika. A boli sme obaja PN.
@kiki68 no len mne sa ten vysev uz 3 den stale rozsiruje, vobec to neubuda, len pribuda...neviem ci je to normalne alebo mam ist radsej este na kozne
U mna tiez, po 6 dnoch sa to zastavilo tymi antivirotikami.
Ja som takto chytila 6. Chorobu, aj podľa popisu mi to u vás vychádza na ňu, ta je ale infekčná aj s výsevom, tak pozor na to. Prešlo to do týždňa. Už keď je výsev, tak je to ok