Philips Sonicare

barborka2_2
Včera o 13:42

Ahojte, zvažujem kúpu tento elektrickej kefky. Nájde sa niekto kto ju používa? Pripadne aký model a ako ste s ním spokojné?🥰 ďakujem

pribinak
Včera o 13:43

Mam a som veľmi spokojná

raffaella
Včera o 13:46

@barborka2_2 máme, my dospelí aj staršia dcéra - ja ju nepoužívam, lepšie si viem vyčistiť zuby klasickou Curaprox a flossom. Ale používa ju staršia dcéra ráno, aj manžel na ako doplnok ku klasickej a mladšia dcéra má tú Kids verziu a tiež ju používa ako doplnkovú na večer.

cyberk
Včera o 13:49

najlepsie sa poradit so svojim zubarom, on ti povie, ktora z tych vsetkych od nich, je najvhodnejsia na tvoje zuby

basulaak
Včera o 13:59

Aj my mame. Vobec nemame nejaky z tych super poslednych modelov. Nemam senzor tlaku ani sparovanie s appkou, netreba. Ale krasne hladucke zuby mam po kazdom cisteni. Je to game changer.

katkaseiner
Včera o 13:59

akurat sme dostali s muzom nové, stare dosluzili/dosluhuju. Muz hladal dobry pomer cena/kvalita, nakolko moji rodicia by nam kupili najdrahšie a este v kamennej predajni... chcela som ti dať cislo tej ktoru mame ale neviem najst krabicu... v kazdom prípade okolo 50€ uz vies kupit kvalitne...

lila246
Včera o 14:05

Ahoj, elekticke zubne kefky sa delia na rotacne a sonicke, pricom prave philps sonicare ma tie sonicke a ja som im verna uz asi 6, ci 7 rokov. Prva mi vydzrala cca 4 roky,potom jej odisla baterka, no nemam co vytknut, uz len ten pocit po cisteni zubov je neporovnatelny s manualnou kefkou 🙂

barborka2_2
autor
Včera o 14:15

@katkaseiner no práve, nechcem za ňu zas vysoliť majland len ja nie som zrovna typ na študovanie technických parametrov 🤣

barborka2_2
autor
Včera o 14:17

@lila246 ahoj, ne rotačnú (myslím že Oral B) som už dávnejšie dostala od poisťovne zľavu tak som skúsila kúpiť a to bola hrôza. Vôbec mi to nesedelo, bola na mňa až moc agresívna. Aj keď to som kúpila jeden z tých lacných modelov len tak na vyskúšanie. Preto chcem siahnuť po tej sonickej. Ja proste nie som zrucna na čistenie s manuálnou kefkou, nakoľko nemám úplne najrovnejšie zuby. A cítim že by moje zuby potrebovali dôkladnejšie čistenie.

katkaseiner
Včera o 14:22

@barborka2_2 urcite sonicku...velke rozdiely tam nebudu...

kikusenka1
Včera o 19:20

Ja mam Philips Sonicare a zubarka keď som prišla na prehliadku mi povedala ze mam krásne vyčistené zuby. Ale tak pozor ja som magor na zuby . Ja si čistím 2x zuby s tou kefkou a potom ešte s klasickou

kikusenka1
Včera o 19:21

Je tam funkcia zvykania a po 14 dňoch sa ma prepnúť na normálne používanie