Dobry den. Prosim vas chcela by som sa spytat, na dolnych koncatinach od kolena dolu mam male cervene bodky, nieco ako petechie.. Uz to mam skoro 3 mesiace.. Bola som uz aj na krvne testy ale nic mi nezistili... Ked som cez vikend doma tak je to trochu bledsie, ale ako nahle zacnem chodit do prace a som cely den na nohach zacne to byt horsie.. Vobec to nesvrbi, ani inak to necitim, len to proste mam. Neviem co robit, aby som zistila z coho to vobec je a ako sa toho zbavit... Dakujem za radu a pomoc.
Mne sa robili v tehotenstva vo veľkom. Po návrate z pôrodnice boli skoro všetky preč.
Mne sa to spravilo keď som bola chorá,čiže z nizkej imunity a následne mi to hneď zmizlo našťastie.
Ahoj zistila si z čoho to bolo prosím?
@dzanecka Dobrý deň. Môžem sa opýtať čo vám.zistili z čoho to mate?kľudne to súkromnej správy. Mne sa vytvárajú cca 2 týždne rovnaké, dnes som bola u lekárky na odberoch. Ďakujem
@domip Dobrý deň. Môžem sa opýtať čo vám.zistili z čoho to mate?kľudne to súkromnej správy. Mne sa vytvárajú cca 2 týždne rovnaké, dnes som bola u lekárky na odberoch. Ďakujem
@samantha185 tu už vám asi nikto neodpovie tiež som čakala 🙂 ja to mám zväčša na rukách predlaktiach ale myslím že to bude slabou imunitou. A jemnou pokožkou. Inak krv vždy všetko ok. A vy?
@nellynkaa krv vsetko ok, avšak stále sa objavujú, uz mam nohy také ze sa hanbím dat sukňu, vôbec to nemizne. Na koznom mam termín až 30.6
@samantha185 pisala som vam Ip a neodpovedali ste
@domip idem pozriet,
@samantha185 neviete mi poslat fotky?
Prosím vás baby ešte to máte ? Ja to mám teraz tiež dosť som s toho výstrašena
@dianka997 zatial sme boli u dvoch pediatriciek, nasej a zastupujucej a obe, ze parainfekcny exantem, ze teraz sa s takymito vecami stretavaju po Korone castejsie ako predtym, ale zajtra zase ideme, nesiem aj moč, mali sme mat aj kontrolu v stredu, ale kedze mam pocit, ze mu to zase pribudlo, idem radsej skor. Krv mal relativne ok, menej bielych krviniek a hemoglobiny, hemokoagulacne ok. On bol od aprila aj dost chory, vybral dvojo antibiotik, sinusitida a angina.
Aj mne sa robia, mám proste takú pokožku tenkú a slabú. Stačí že si dám tesnejsie oblečenie a už ich mám.
Tiež som sa toho bála, dosť mi to zhoršovala antikoncepcia, po vysadení je to lepšie.