Permanentný make up obočia a pier - váš názor

vanda_vans
10. sep 2016

Baby bola som si tetovať obočko aj pery vo februári a neviem..nie som vôbec spokojná. Pekne to nejaký čas bolo ale iba 4 mesiace asi to vydržalo. Čo si o tom myslíte vy? prikladám aj foto.

glorikarebeka
10. sep 2016

@vanda_vans nebola si tu aj vcera s fotkamy,len uz my to neukazuje asi ta stopli.

sissy27
10. sep 2016

@vanda_vans no dosť zlé podľa mňa... Jedinú výhodu vidím v tom, že to nie je výrazné a malo by sa to dať pomerne ľahko opraviť... Len si prosím ťa pekne vo vlastnom záujme vyber šikovnejšiu osobu, ktorá ti to bude robiť!!

vanda_vans
autor
10. sep 2016

@glorikarebeka ja určite nie,asi si ma mýliš.

denisa172
10. sep 2016

@vanda_vans určite treba korekciu.

luciannka83
10. sep 2016

Na perách podľa mňa ani nie je vidieť, že boli robené. Obočko podľa mňa vyzerá celkom fajn, ale tiež už takmer nevidieť, že bolo tetované. Ja by som si pery tetovať nedala a tvojom prípade asi ani obočie, lebo ho máš pekné výrazne 🙂

sunny8
10. sep 2016

Obocie je perfektne a vzdy sa da dokreslit skus linku na obocie nerozmazava sa tak ako ceruzka a pery no .. skus fakt nejak s konturkou a ruzom jemnym ved neda sa pehnane malovat vsade kam sa pohnes skus pomaduniektore jemne prifarbia ale to obocie sa mi zda supis 🙂

lucinka511
11. sep 2016

@vanda_vans pery vobec nevidno a obocie si urob mibou metodou.pozri ma googli microgladingm je to uplne uzasne.

tina2222
21. jan 2017

@vanda_vans kde Vám to robili?

radynadzlato
17. dec 2021

Ahoj. Ak si nebola na korekciu do 3 tyzdnov az mesiacov este nic nie je stratene. Ale mozno si ozaj natrafila na neprofesionala.Skus salon Diamondface - tetovanie a najdes tak aj kurzy s akreditaciou.