Od soboty je manžel pozitívny. Sme v karanténe. Detská lekárka mi kázala deti objednať na PCR testy. Na testy by sme mali ísť na 8 deň. Povedala, až ich objednám v stredu, lebo sa dlho čaká. Píše sa tam aj dátum od kedy sme v karanténe a oni, že to vedia už vypočítať, aby nás skôr neobjednali. Ale dnes nám prišla už sms , že na testy máme ísť uz zajtra. Je to 6 deň. Tak teraz neviem, že keď sme v spoločnej domácnosti tak to preto je skôr. Alebo, či to mám zrušiť? K detskej doktorke som sa už nedovolala. Boli ste niekto aj skôr na PCR testoch , pred 8 dňom? Ďakujem
Len aby ti na 6. deň už vyšli reálne výsledky, nie že budeš negatívna a o dva dni by si už vyšla pozitívna. Preto sa chodí až na 8. deň.
My sme deti nedali testovat. Odbili si termi ovo karantenu našu, ved su s nami v 1 posteli, urcite sme ochoreli naraz....kontultovali sme to s pediatrickou, tiez povedala ze nemusime davat, aj tak museli s nami sediet doma... Nechcete to zrusit?
Na 6. deň som bola negatívna, na 9 začali príznaky a bum, pozitívna. Takze tak
Ak ste sa od neho nakazili, tak by vám to už pcr test ukázal. Takže ak vás na zajtra objednali, tak choďte.
Manžel pondelok pozitívny, ja o 6 dní v sobotu negatívna, v pondelok už pozitívna..
@bibina32 ja som šla na šiesty den tiež ma tak blbbo objednali a boli sme so synom pozitívny a museli sme ostať este14 dní v karantény spolu sme boli 20 dní v karantény nechoď tak skoro