PCR testy pred nástupom do nemocnice

kacenka_m
18. mar 2021

Dobrý deň, prosím vás o radu. Potrebujem objednať mamu na PCR testy kvôli nástupu do nemocnice. Mám to objednať cez to korona.gov? Lebo som tam našla len objednanie, ak má niekto príznaky. Tak neviem, či to môžem cez to. A ešte by sme potrebovali, či sa dá niekde aj tak, aby mama nemusela vystupovať z auta. Ďakujem za info.

ab727
18. mar 2021

@kacenka_m mama bola nedávno operovaná s okom a PCR test jej urobila obvodná lekárka v rámci predoperačného vyšetrenia,treba skúsiť u obvodného

kacenka_m
autor
18. mar 2021

@ab727 ďakujem, jej obvodná nerobí testy.

ab727
18. mar 2021

@kacenka_m nerobí?Mne sa aj gynekológ ponúkol že ak chcem mi spraví...no tak jedine asi cez nejaký labák ako napr.Medirex

deanna25
18. mar 2021

@kacenka_m objednáte sa na stránke korona.gov.sk. Treba formulár dočítať až do konca...- do akej skupiny patríte a máte tam- idem na predoperačné vyšetrenie

kacenka_m
autor
18. mar 2021

@deanna25 ďakujem

laylitta
8. apr 2021

@kacenka_m môžem sa opýtať, pýtali ten výmenný lístok pri testovaní? A potom keď vám došla sms, písalo sa tam niečo o karanténe 14 dní?

kacenka_m
autor
8. apr 2021

@laylitta nakoniec sme na to testovanie nešli. Nam sa vtedy jednalo o imobilného pacienta, tak nám aj volali a prišli by nakoniec aj domov. Výmenný lístok sme nemali a ani sa naň nepytali.