PCR test a krvácanie z nosa

lili2207
25. jan 2022

Ahojte prosim.ma niekto skusenost?mame ist zajtra na pcr test ale krvaca mi z nosa teraz budu mi aj napriek tomu pchat palicku do nosaz ked im o.tom poviem?ci len z hrdla?normalne mam s toho panicky strach🙈🙈🙈

bykaterina
25. jan 2022

@lili2207 treba uzivat cecko, aby ti zosilneli kapiláry. a ci ti budu brat aj z nosa no mali by ti brat, ale zalezi asi na tom kto bude robit odber

katkatonkova
25. jan 2022

Ja som tiež bola...chcel mi brat vzorku z dierky kde tiež krvacam a zobral mi z druhej

lili2207
autor
25. jan 2022

@katkatonkova no mne teraz,praveze z oboch🙈

lili2207
autor
25. jan 2022

@bykaterina praveze mam vitaminov az az teraz😂

bykaterina
25. jan 2022

@lili2207 tak potom treba kupit morsku sol a zvlhcovat sliznice a v domacnosti tiez zvlhcit priestor. a jednozancne cecko lebo to ze napises mam vitaminov dost niekto si mysli ze ked da jeden pomaranc ze ho ma dost

simsalabim
25. jan 2022

@lili2207 tak alternativou je plateny PCR slinny test.

lili2207
autor
25. jan 2022

@bykaterina nie pchame do seba teraz vsetky vitaminy nielen jeden pomaranc ... nakolko sme teraz vsetci chori ale to nebola moja otazka ako doplnit ich....

bykaterina
25. jan 2022

@lili2207 jasné veď máš odpoveď uvidíš čo urobí zamestnanec a to treba brať systematicky nie len teraz. Keď je človek chorí už je neskoro. Skóre uzdrvanie

tuppuk
25. jan 2022

Na krčnom si náhodou nebola nech ťa pozrú? Mám známu, ktorá je tam po testoch ako na koni, lebo má problémy.

jjanulienka
25. jan 2022

Zajtra ti už nemusí krvácať, môjmu malému sa tiež spustila krv ako sa vysmrkal pred pcrkom ale našťastie len z jednej dierky tak mu zobrali vzorku z druhej.