Chcem sa poradit,za ako dlho po odoslani cez stranku vam prislo objednanie na PCR test?
@vivincek prišlo do 10 minút pre 4 osoby
@vivincek ja som sa objednávala cez stránku ráno o 8:40 a až okolo 17tej mi prišla sms s termínom objednania. Záleží od toho, koľko ľudí sa objednáva na PCR test
dakujem,cakam uz cca 2 hodiny a nic.....
Objednávali sme sa ráno a termíny prišli až další deň večer
prislo nam miesto 200km od nas,je to mozne? kontaktny formular nefunguje.....
@vivincek asi je to mozne, mojmu muzovi tiez prisiel termin v noci s tym ze mal byt rano v inom meste. volala som na tu infolinku a povedali mi, ze mam skusit v pondelok bolat na RUVZ… ze mozno budu pracovat a oni to vedia zmenit. ja som sa registrovala tiez spolu s muzom v piatok a do dnes mi neprisiel ziaden termin…. 🤷🏼♀️ takze logiku v tom hladat netreba a je asi mozne vsetko.
skusala som,dovolat sa uz neda,termin zrusit cez internet sa neda,hlavne ze vsade v informaciach info,ze sa da.....katastrofa.....kontaktny formular vyplneny niekolkokrat,stale ta ista hlaska - ze som bola dlho necinna......
podarilo sa na niekolkykrat dovolat,zmenili na to na vzdialenost 50 km,vraj vsetko blizsie je obsadene...:( ale to uz zvladneme.
@vivincek na ake cislo si prosim volala? na NCZI alebo RUVZ ?
@vivincek nám cca do 5 minút ale to podľa mňa závisí od mnohých faktorov... Koľko je miest voľných na testovanie vo vašom regióne, preťaženosť systému momentálne atď ...