PCR objednanie

vivincek
31. okt 2021

Chcem sa poradit,za ako dlho po odoslani cez stranku vam prislo objednanie na PCR test?

miriam_s
31. okt 2021

@vivincek nám cca do 5 minút ale to podľa mňa závisí od mnohých faktorov... Koľko je miest voľných na testovanie vo vašom regióne, preťaženosť systému momentálne atď ...

mariaveronikag
31. okt 2021

@vivincek prišlo do 10 minút pre 4 osoby

cikyta
31. okt 2021

@vivincek Pri príznakoch za pár minút s termínom na ďalší deň. Pri kontakte s pozitívnym za 2 dni s termínom na 5-ty deň od kontaktu.

andrejocka36
31. okt 2021

@vivincek ja som sa objednávala cez stránku ráno o 8:40 a až okolo 17tej mi prišla sms s termínom objednania. Záleží od toho, koľko ľudí sa objednáva na PCR test

vivincek
autor
31. okt 2021

dakujem,cakam uz cca 2 hodiny a nic.....

armica152
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julie19
31. okt 2021

Objednávali sme sa ráno a termíny prišli až další deň večer

vivincek
autor
31. okt 2021

prislo nam miesto 200km od nas,je to mozne? kontaktny formular nefunguje.....

barbor8888
31. okt 2021

@vivincek asi je to mozne, mojmu muzovi tiez prisiel termin v noci s tym ze mal byt rano v inom meste. volala som na tu infolinku a povedali mi, ze mam skusit v pondelok bolat na RUVZ… ze mozno budu pracovat a oni to vedia zmenit. ja som sa registrovala tiez spolu s muzom v piatok a do dnes mi neprisiel ziaden termin…. 🤷🏼‍♀️ takze logiku v tom hladat netreba a je asi mozne vsetko.

vivincek
autor
31. okt 2021

skusala som,dovolat sa uz neda,termin zrusit cez internet sa neda,hlavne ze vsade v informaciach info,ze sa da.....katastrofa.....kontaktny formular vyplneny niekolkokrat,stale ta ista hlaska - ze som bola dlho necinna......

ivik111
31. okt 2021

@vivincek skús zavolať zajtra,aj keď budeš na linke dlhšie čakať .ja som tak rušila synovi termín a prosila ich ,aby nám odber naplánovali spolu,nebol žiadny problém z ich strany.ako 200 km je už riadne od veci...

vivincek
autor
1. nov 2021

podarilo sa na niekolkykrat dovolat,zmenili na to na vzdialenost 50 km,vraj vsetko blizsie je obsadene...:( ale to uz zvladneme.

barbor8888
1. nov 2021

@vivincek na ake cislo si prosim volala? na NCZI alebo RUVZ ?