PCR negatívny s príznakmi

21. dec 2021

Dámy, prišiel vám niekedy pcr test negatívny a boli ste úplne ko s príznakmi? V prípade, že ste boli v domácnosti s pozitívnym?

sense
21. dec 2021

A aké máš príznaky? Lebo suu aj iné choroby ako kovid s podobnými priznakmi

mircalla
21. dec 2021

Samozrejme to byt moze, ak je robeny prilis skoro.

e1i
21. dec 2021

Známa mala aj dva pcr negativne a neboli robene skoro

hipuska
21. dec 2021

Áno, kolega v praci. Boli sme všetci pozitív až naňho. 1xAg, 2xPCR negatívny. Príznaky mal. Dal si vyšetriť protilátky a tie mu vysli vysoké. Ale, nakoľko to nemá potvrdené PCR, nemá nárok na covid pas

mucuinka
21. dec 2021

Rovnako u nas. Vsetci pozitiv, vsetci rovnake priznaky, inkubacna doba a muz vysiel z pcr negativny. Ale pravdepodobne mal zle spraveny odber. Ked porovnal s nasledujucimi, hned mi hovoril, ze ten prvy odber bol uplne o nicom, ze mu vzali ster len z kraja sliznice

salome123
21. dec 2021

Áno, u nás tiež tak...príznaky, AG test pozitívny, pcr negatívny, o 5dni bOl už aj pcr pozitivny.

maggie1978
21. dec 2021

Moja sestra tak bola PCR negatív, mala všetky príznaky, tak o niekoľko dní volala dr, že teda asi je len chorá, nech jej niečo predpíše a tá ju poslala znova na PCR a už bol pozitívny.

terry658
22. dec 2021

Manžel ma horúčky, kašeľ a nádchu a vyšiel negatívny aj keď všetci ostatní sme boli doma pozitívny. Robili sme mu aj antigenovy test doma a bol pozitívny, tak šiel na opakovaný pcr test.

akvi
22. dec 2021

Kamoška 2 negatívne AG, jeden PCR negatívny, druhý pozitívny. A priznaky mala už keď si robila ten AG, boli pozitivni celá rodina, tak bolo jasné, že aj ona bude. Sme sa jej smiali, že bude sa testovať kým nepresvedčí aspoň jeden test. A to mala tie príznaky pomerne silné, taká poriadna chrípka dvojtýždňová.

scorpionflower1
22. dec 2021

Pocujte baby, mne sa dnes stala taka vec, isla som prvykrat po materskej do roboty a zavolala ma uctovnicka, zacali sme sa rozpravat a ona vravi, ze je akurat po covide, bol to 13. den od pozitivneho testu, je ockovana dvoma davkami, priznaky mala lahke, bez teploty, mala negativny antigen, ked sla do prace. Problem je v tom, ze som tam vbehla bez respiratora a ona este dost kasle (nevedela som, ze ma este priznaky, dala by som si respirator, keby som vedela, moja chyba) ja mam 5 dni po 3. davke. Viete o tom, ze by sa takto niekto nakazil, po 13 dnoch od niekoho? Ja som to este nepocula, ale tak ktovie.

mircalla
22. dec 2021

@scorpionflower1 Uz by nemala byt infekcna, ale teoreticky moze 14. dni. Tak kasel moze pretrvavat dlhsie, tiez som to tak mala, aj syn. To neznamena, ze je infekcna. Takze sanca je podla mna minimalna.

scorpionflower1
22. dec 2021

@mircalla vdaka, toto ma zaujmalo, my sme doma este covid nemali, tak neviem presne ako to prebieha a ci ten kasel moze tak dlho pretrvavat, aj ked clovek uz nema virus. Ja kasel nemavam vobec a ak ho mam, tak trva max. tyzden, Takze som trochu z toho jelen. Ale uz mi aj ine baby napisali, ze je to nepravdepodobne.