Strašne bolesti nôh mám ráno.
Ja ledva chodím a ortopéd jedine čo mi dal sú vložky do topánok.
Či mi aj tak nepomáha keďže pól trištvrte dňa som bez topánok.
Nejaké rady pomoc ako sa zbaviť bolesti.
Rehabilitácia, oziare. Ja som mala ísť na laser ale nakoniec to nebolo potrebné lebo mi zabral magnet a elektoliecba. Zabralo to na dva roky a už sa ozývajú zase. Sú to strašné bolesti,kto nezažil,nepochopí. Ráno som chodila ako ozran, nemohla som stupit na nohy, všetkého som sa pridrziavala kým som sa rozchodila. Pomáhali lokálne spreje od bolesti.
A určite nechodiť na boso
Ožiare a potom rázová vlna, ale sa to vracia.
Rehabilitacie. Odstranit pricinu. Inak ti nic nepomoze.
Takze, najprv najst co presne boli. Potom fyzioterapeut.
Je to beh na dlhu trat.
Ja som napr myslela ze strecing na toto vobec nie, ale opak je pravdou. Mam tuhe achilovky (fakt). Mam aj slabe svaly na chodidle, a vraj aj slabe lytko. A este mi musi aj rozmasirovavat patu, tam mam cosi (bursitis), aby sa to tam prekrvovalo (ci co).
Zacalo strecingom, masazou sliach, pokracuje cvikmi na chodidla, na clenky, pokracuje aj masazou paty...a to sme este neskoncili.
Naozaj vela casu tomu venujem, ale odmietam sa po zvysok zivota takto suchtat ako teraz, a to chcem este aj behat.
Tradičná čínska medicína, ak by vás zaujímalo viac môžte mi napísať súkromnú správu. Zaoberám sa ňou dlhšie a už sme toto riešili zo zákazníčkou s pozitívnym výsledkom ☺️
@veselo_neveselo môžem sa opýtať,kam chodíš? Vdaka
skúste rázovú vlnu