Patova ostroha - rada

meriene
1. máj 2022

AHOJTE
uz asi 2 mesiace ma strasne boli pata.. som po prvej dávke ožiarov, na noc si ju kremujem Flektorom , ale uz mi to ozaj moc zasahuje do kazdodenneho zivota .. Zial pracu mam ,, na nohach,, takze kludovy rezim neprichadza do uvahy .. Prosim si radu co vam najviac pomohlo a ci to zmizne po prvej davke oziarov ? pouzivam aj podpatnik.
DAKUJEM za kazdu radu

andrejka1974
1. máj 2022

@meriene mne lekár pichol nejakú injekciu možno kolagén a síce to bolelo strašne ale odvtedy sa to už nezopakovalo

majamat
1. máj 2022

mne to nejak same preslo. mam nadvahu a vtedy bola moja nadvaha dost velka. pre rozne problemy som sa rozhodla schudnut. fakt rozhodla ( bez toho to nejde ) a uz ked som dala prve kg dole, bolesti prestali. ked som najblizsi polrok nahodou mala horsie straovanie, bolesti sa zacali ohlasovat - aj kedlen v naznakoch.
nemyslim si, ze to bolo u mna len vyslovene hmotnostou, lebo som este neschudla vela, ked to preslo. skor zmenou stravy.
asi mesiac predtym mi dr dal elieky na bolest, ktore ucinkovali, kym som ich uzivala, potom mi uz dochadzali a bolesti prichadzali znovu.

katinka71
1. máj 2022

@meriene ahoj mne pomohli razove vlny bola som 5x dokopy stale 1x v tyzdni,uz je odvtedy polroka ako som ukoncila terapie,bolest sa mi nevratila ,ortoped mi podla otlackov chodidiel predpisal ortopedicke vlozky ktore mi namieru zhotovili

petruldo
1. máj 2022

@meriene tiež odporúčam razove vlny

joesvk
1. máj 2022

Niekedy sa to nechce ukludniť, niektorí ľudia sa s tým trápia aj rok, napriek liečbe.Po ožarovaní po pár týždňoch by to mohlo ustúpiť. Ale možno nie.
V prvom rade odporúčam zmeniť obuv. Tú, čo nosíš teraz ti to asi vyprovokovala.
A lokálne niekoľkokrát denne nejakú mastičku/napr. Kostivalovu/.
A nepomôže rozchodiť to. Skôr kľudový režim.
Ono sa to po čase ukludní.

monca1977
1. máj 2022

@meriene mne pomohla liečba razovou vlnou,bola som 2x,a odvtedy mam už skoro 2 roky pokoj

jarmila2010
1. máj 2022

@katinka71 aj nám s mužom rázová...uz máme hádam 3roky kľud a to som sa takmer 2roky s ňou trápila...a aj počas podstupovania liečby som mohla normalne fungovať...

jarmila2010
1. máj 2022

@joesvk my tiež presne vieme,kt topánky nám ostrovu spôsobili...mne úžasná kožená CCC obuv....a muž si zle vybral nové tenisky na beh...a keď zacal mať on problém,tak som aj ja riešila ten svoj

katinka71
1. máj 2022

@jarmila2010 tiez vyse roka ma bolela päta ,RTG mi ukazal az 7 mm ostrohu ako trn z ruze,to sa ani necudujem ze by sa to nedalo odstranit mastami ,mne ziadne ozarovanie nenavrhki,hned z fleku mi navrhli razove vlny aj hned aj urobili,a na obuv si davam tiez pozor ,pocas prace som chodila na terapie,uz po druhej som vedela pristupit na pätu

kormino
1. máj 2022

Mne pomohli homeopatika hekla lava,vybrala som tri balenia ,mesiac pauza potom dalšie dve balenia,odvtedy mam pokoj.Poradila som to viacerým v mojom okolí,každemu zabralo.

luculiksz
16. jún 2022

@kormino Dobrý deň môžem vedieť aké dávkovanie ste brala? moja svokra má problém s pätovou ostrohou, už pred 3/4 rokom absolvovala rázové vlny myslím že ich bolo 5, na chvíľku sa to ukludnilo ale nanovo s tým má problémy a a už nechce na rázové vlny, že tam nechala kopec peňazí + aj obstrek a bola samozrejme u ortopéda, nosí ortopedickú obuv na mieru a kúpila si kadejaké mastičky a nič nezabralo. Rada by som jej tie homeopatiká objednala, len ma zaujíma ako ste ich užívali. Ďakujem

luculiksz
16. jún 2022
kormino
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kormino
16. jún 2022

@luculiksz Ahoj brala som také aké sú v priloženom linku.Niekedy aj 5 g aké som zohnala.Prvy mesiac 2x5 bobuliek, ďalšie dva mesiace 2 x 3.Mne to pomohlo ,už 3 roky mám pokoj.Treba vyskúšať,pomohlo to aj mojej 72 ročnej máme a ešte dvom kamoškam.

luculiksz
16. jún 2022

@kormino Svokra je už zúfalá, už si musela dávať tramal na bolesť, lebo nevedela v noci spať také bodavé pichanie mala do päty a je taká frustrovaná z toho lebo minula na to kopec peňazí a efekt žiadny, aj špeciálna obuv na miestu, ožarovanie, rázové vlny, obstreky bola aj u fyzioterapeutky a rôzne krémy si dávala a nič. Objednala som jej 9ch 3 balenia, čiže 2x denne si dá 5 bobuliek jej dám, ďakujem za radu

kormino
16. jún 2022

@luculiksz Dúfam,že jej pomôžu,ale výsledky sa dostavia až po pár týždňoch.Tá bodava bolesť je strašná,ja som nevedela prejsť do obchodu 300 metrov,musela som ísť autom.Vstat z postele bol horor.ja som okrem týchto homeo liekov neuzivala nič,akurát som si dala do topánok gélové vložky.

luculiksz
16. jún 2022

@kormino ani ona neberie len ma ortopedické topánky také siršie s ortopedickou vložkou na mieru a na leto ortopedické šľapky

kormino
16. jún 2022

@luculiksz myslela som,že nemala som žiadnu liečbu ani ozoare,ani rázové vlny nic

luculiksz
16. jún 2022

@kormino aha jasne, chápem no poviem jej to verím že jej to pomôže🙏

simca06022011
16. jún 2022

treba hlavne dobru obuv a dobre vlozky. Za man tie vyrabane v protetike su otras, dostala som od ortopeda a mala som pocit ze sa mi nohy lamu ako to bolelo (musela som si kupit makke, sice s klembou ale pod patou je makka ta vlozka)... Injekcie do paty som chodila,a si 8x... skoro som zomrela tak, mne to nepomohlo (ALE VRAJ TO POMAHA). CO mi pomohlo welness, plavanie, oddych. Bohuzial ked je to podrazdene, na ukludnenie to potrebuje klud.

luculiksz
16. jún 2022

@simca06022011 ten kľud mojej svokre ťažko vysvetlím robí v kultúrnom dome a počas víkendov máva akcie kde aj v noci obsluhuje atď. Nedá si povedať, so staršími ľuďmi niekedy horšie ako s malými deťmi

adzy
11. jan 2024

@luculiksz dobrý deň prosím Vás pomohli jej tie homeopatiká riešim teraz to isté a nič nepomáha ďakujem

luculiksz
21. jan 2024

@adzy svokra to brala asi dva dni ze ju to strasne naduva🤦‍♀️😅takze vysadila to