Zdravím, je tu niekto kto podstúpil nejaký typ liečby pätovej ostrohy ? Pripradne operaciu ? Čo pomohlo ? A aký je vlastne postup ? Musím ísť k ortopédovi predpokladám, aké vysetrenie spravi ?
Ďakujem za odpovede
Kamoška bola, no operácia je už len posledná možnosť. Radšej sa jej vyhnúť, lebo to je komplikované. Treba skúsiť primárne silikónové podpätenky z lekárne (mne veľmi pomohli), ak nie, rázovú vlnu, ak nie, laser, ak nie, ožarovanie. Ale radšej predísť operácii.
inac je to dovod na PN ak neviem riadne chodit a mam zamestnanie kde stojim a som vkuse v pohybe?
som nepočula,že to sa operuje? 😲
Ja som cvičila
https://www.google.com/search?sca_esv=c08a3edce...
@regsy ďakujem za tip, zbehnem dnes do lekárne lebo ja už nemozem ani na pri došliapnut 😔
@bublinka1426 áno samozrejme
dakujem zatial idem cez bolest, caka ma rtg.
Ak ta to uz tak boli pidpatenky ti nepimozu, chod dr , urobia rtg , mne pomohli oziare do mesiaca bol klud a to tiez som bola v stadiu ze extremna bolestt akebo razove vlny
@bublinka1426 mne pomaha nechodit na boso. Potom mam klud. Akonahle chodim den / dva bosa doma uz je pruser. Drzim palce.
Ani ja som nemohol, ale veľmi to pomohlo a rýchlo sa to dá zohnať a stojí to drobné v pomere k Medicovi vložkám.
@lulu2014 ja to mam aj viditelne taky hrb. otazka znie ci to mam achilles ci toto. preto rtg ja chodim doma len na boso
@bublinka1426 ja mam asi?! to iste. Dole dve ostrohy a vzadu na pate hrb. To mam vratane achilovky. Chirurg mi dal oziare.
@lulu2014 hej vzadu hrb, idem s tym na rtg. to je asi tiez na oziare, a nechaju ma s tym na PN ked ma to dost boli?
@bublinka1426 ano nechajú, v tej bolesti nie ste schopná vykonávať prácu v stoji
no to nie
@bublinka1426 tak to je dostatočný dovod na PN 😀
ja uz mesiace zijem s bolestou asi som si zvykla. ...ale tak pri urcitom pohybe to boli.
@bublinka1426 PN si mozes kludne vypytat. Viem o com hovoris 😞 je to otras. Tiez som 🥴
@lulu2014 a dlho si?
rtg a po potvrdení
injekcie
ožiari