Pásový opar

lienkaluky
11. aug 2016

Ahojte, chcem sa spytat ci mate niekto skusenost ze ste mali pasovy opar a nepocitovali ste ziadnu bolest? Je to mozne? Vyhodil sa mi pas vyrazok na krizoch a co som pozerala na nete foto tak to vyzera ako pasovy opar, co mi vsak nepasuje je to ze vsade sa pise ze je to velmi bolestive ale ja ziadne bolesti nemam ...

janinah
11. aug 2016

sú to také pľuzgieriky? mňa bolelo,ale nie nejako strašne

alena76
11. aug 2016

Ja som sa tiez prvy den cudovala, ze ake bolesti to vsade pisu..Ale asi na treti den prisli. A ukrutne. Akokeby mi niekto do boku vrazil mec/noz. A bola som uplne mimo asi tri tyzdne- pocity skoro ako pri chripke.A to som bola u lekarky a mala nasadene antivirotika hned rano po vyseve pluzgierikov.

dudduli
11. aug 2016

Mala som na križach ,svrbelo ma to,ale posunulo sa mi to až na nohu po koleno a noha už bolela riadne

72martina
11. aug 2016

ja som mala 2x...boli to postupne...bolesti su dost krute,neprijemne,take palive,keď začínajú pluzgiere,..neskôr to svrbi..ked su uz chrasty...moze byt ze ta to zacne bolieť za par dní....radsej chod k dr.na kozne,infekčné...daju antivirotika...drzim palciska

miriamab
11. aug 2016

Ja som mala pasovy opar,sice len par vyrazok na boku. Zo zaciatku ma to nebolelo voboc,potom to sem tam zabolelo,ale nic strasne..g

dudduli
11. aug 2016

A brala som herpesin tabletky

beabelisova
11. aug 2016

@miriamab babka mala nedavno na boku a mala bolesti celkom dost, aspon z toho co hovorila :-/

miriamab
11. aug 2016

@beabelisova starsi ludia,to vraj ovela horsie znasaju a bolest u nich pretrvava este aj po zhojeni vyrazok.