Ahojte zeny, skoro 3r synovi sa na brusku vytvorilo toto, prva foto z obeda, druha teraz. Od vcera mal bolesti bruska na tom mieste, ale tento "flak" sa mu vytvoril az dnes na obed. Ma zvysenu teplotu 37-37,5, lahko sa unavi a je placlivy. Boli sme na pohotovosti a vraj najskor ide o pasovy opar no mne sa to nezda, nemal ani kiahne. My sme sa bali ci nejde o cosi s travenim, ale vraj nie, aj napriek tomu, ze si brusko neda ani chytit a ked aj hej hrozne place. Nestretli ste sa s niecim takym ??
Syn mal pásový opar ale takto to nevyzeralo. Boli to také pľuzgieriky vedľa seba. Fotku nemám. Mne toto príde ako odrenina, (spálené ) nemohol sa zraniť, buchnúť ...ale tak nie som dr...
Takto.nevyzera pásový opar
Tazko povedat, muz mal pasovy a cca 4 dni sa to tvarilo ako ekzem, az potom sa objavili pluzgieriky.
@apolka77 bola som s nim von predtym, ale veru nic sa mu nestalo a kym sme boli rano doma to nemal, mne to tiez pripada ako spalene, ale fakt sa mu nic nestalo, to by hulakal uz vonku ako zmyslov zbaveny
ja som mala pásový opar a mne sa vidí že to bolo presne takéto...
mala som len teplotu zvýšenú a nemala som žiadne bolesti - a pritom to opisujú ako veľmi bolestivú záležitosť...
nevidno to dobre,a le tiez mi to nepripada ako pasovy opar.
Každopádne to pretierajte s betadine
Okrem liečby teda skúste nech mu vyšetria protilátky či tie kiahne prekonal...možno mal len zopár vyrážok a ani ste si to nevšimli alebo vyhodnotili ako nejaký alergický prejav, ktovie. Ale je to veru čudné. Skoré uzdravenie. 🍀❤️
Ďakujem vsetkym za pomoc, asi teda uvidime zajtra ako to vyzera, na pohotovosti mu dali potierat to fenistilom no to ho stipe cize zatial nic sme nedali
Fotky dalo opačne, horna teraz a spodna na obed