Pásomnica v tele

thelovelybones
25. aug 2022

Keď mávam zvyčajne ráno stolicu v sprche na dlažbe vidím keď sa sprchujem také biele zrná ako ryža je ich tam niekedy viac. Čo to môže byť? Prípadne mal niekto pásomnicu? Aká je liečba . Aké lieky ? Ďakujem

solange7
25. aug 2022

@thelovelybones a co ta viedlo k tomu, ze si vobec zacala rano kadit v sprche? Setris na splachovani? Alebo sa rada sledujes?

thelovelybones
autor
25. aug 2022

@solange7 keď si umývam zadok po toalete.

alexka89
25. aug 2022

@thelovelybones zle si ten text sformulovala....to fakt vyznie ako keby si srala v sprche...ja som to tak pochopila tiez

thelovelybones
autor
25. aug 2022

@alexka89 viem ale tak logicky asi nebudem v sprche robiť potrebu

pribinak
25. aug 2022

@thelovelybones čo tak zatelefonovať doktorke a doniesť stolicu na rozbor a podľa toho určit liečbu
To vôbec nemusí byt pásomnica

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
solange7
25. aug 2022

@thelovelybones je to fakt nechutne. Tu ti nikto nebude vediet povedat presnu diagnozu. Chod k doktorke a ta ti povie.

luccija
25. aug 2022

@thelovelybones zaniest vzorku na rozbor.Ja som tak chytila paniku, ked bola dcera mensia a boli to sezamove zrniecka z peciva.Ale parazity nie su nic vynimocne nic ine ako vzorka Ti nepomoze

zdenka11081983
25. aug 2022

@thelovelybones jezus Maria, ja, ze si pri polievocke precitam nove temy a jeb totok... No a v stolici nic nevidis. A ja si totok akosi aj tak neviem predstavit...ze akoze ti tolko este v tej sprche popada...

domka222
25. aug 2022

@zdenka11081983 tiež rozmýšľam, že či ide už v polke bez utretia do sprchy

elenkaba
25. aug 2022

@thelovelybones pasomnica nie, asi to budu mrle. Ale to byva neprijemne svrbenie v oblasti konecnika, najma vecer a v noci. Treba vysetrit vzorku stolice

majloo
25. aug 2022

a nemas len nekvalitny WC papier, ze zostalavju take biele sulky z utretia?

hylary
25. aug 2022

@thelovelybones treba odniesť obvodnému dr vzorku stolice a budeš presne vedieť na čom si.. nemáš to ako inak zistit

alexka89
25. aug 2022

@majloo ábo možno jedla ryžový nakyp či koložvársku 😀