Ahojte,
prosím o radu - vie mi niekto odporučiť nejakého psychológa, psychoterapeuta v oblasti partnerských problémov v BB?
Nejako si už nevieme poradiť sami ... potrebujem "poriešiť" vzťah s manželom a ... aj seba.
Vopred ďakujem za každú info
Možno neskôr, ale cez viacero referencií sme sa dostali k skúsenému psychológovi, Má okolo 46 rokov, má rodinu, nie je rozvedený a to nám imponovalo. Riešili sme krízu v manželstve spolu so vzťahom medzi deťmi. Akosi sme sa zamotali... Nebolo to ľahké, nemyslela by som že budem hľadať niekoho v tomto obore, nie som fanúšikom sociálnych sietí, ale o túto skúsenosť sa podeliť chcem: AK sa začínate motať vo vzťahu, alebo hľadáte rýchlejšiu cestu ako namiesto množstva kníh nájsť cestu von v podobe sprostredkovateľa, mediátora - my sme ho našli v podobe Jána Záskalana - stránka www.zaskalan.sk. A boli sme veľmi spokojní. Odvahu nám dodala aj kamoška, takže za mňa aktuálne asi jediný skúsený, vzťahovo stabilizovaný, muž v strednom veku prijateľný aj pre môjho muža. Iných sme pozerali, ale vek a skúsenosti po VŠ do 10 rokov na online poradniach boli málo.
vidim, ze nejak nikto neodpisal... ja sice nepoznam ziadneho psychologa v BB, ale nam velmi pomohol online psycholog. Sidli v Kosiciach, ale je to jedno, lebo sme s nim konzultovali cez skype a bol skvely... dost nas vztah nasmeroval. Ich poradnu najdes na stranke www.paralelnysvet.sk, takze ak ti nevadi, ze ta vidi iba sprostredkovane cez net, tak by som ti ho urcite odporucala...