Partnera bolia zubi a som počula že vraj to môže byť s toho že som tehotná chcem vedieť či to tak môže byť alebo nie
to plati iba v tom pripade, ak zaroven tvoju mamu boli chrbat, jeho dedo ma virazku na nose a niekto zo susedov si zlomil ruku alebo nohu...tak ci tak, nech partner ide k zubarovi
Stara legenda hovori, ze ked sa naklonis nad zachod a povies 3 x bolest odid tak jemu sa ta bolest vyparí...Ale musi to byt 10:30 doobeda
Môže to byť z toho, že ste súrodenci, ale to len odhadujem.
Sorry ostatní, musela som 😂😂
ZubY ☝️
A čo má tvoje tehotenstvo spoločné so zubami tvojho partnera???
@stellarstar neviem počula som o Tom 😂
@natalkakarchn77 prosím ťa 🙈
Pomoc
@natalkakarchn77 Hej, to je z toho. Keď si tehotna, vylučuješ feromony a slabších jedincov z toho môže bolieť hocičo, od malička, cez ľavé vajce až po vlasové folikuly. No a tvoj to schytal na zuby. Mrzuté...
Áno, tvoje tehotenstvo môže za všetky ochorenia a zlé veci,ktoré sa aktuálne dejú v tvojej blízkosti 🤦♀️
Co urobí, keď bude pôrod?🙈
@lukbe odpadne😂
To je tak, keď 14 roční súrodenci majú deti :D
@thirstymonk ako vieš že mám 14 🫤
Baby, nesmejte sa jej. Naozaj to moze byt z toho, ze je tehotna. Ja som dokonca raz citala o pripade, ze chlapa nielen ze boleli zuby a hlava, ale potom aj on zistil, ze je tehotny.
@diewcatqoo určite to bol chlap? Alebo "chlap"
@natalkakarchn77 a frajer chodi k zubarovi a cisti si zuby?
@natalkakarchn77 tak nech ide za tvojim gynekologom,mozno mu ich opravi🙄
Ale mozno by nebolo od veci aby konecne navstivil zubara adalsi ich vcas vytrhat, pretoze ked porodis uz nebudu na zubara peniaze, miniete ich na plienky
@natalkakarchn77 vraj keď ho bolia zubi, tak za teba aj porodí
Môžete mi poradiť ako sa vimazuje príspevok lebo niektorí sú tu naozaj hnusný
@natalkakarchn77 nie,my nie sme hnusni. Vy mate medzery vo vzdelani. Priatel nech ide k zubarovi, tam sa chodi s bolavymi zubami. Nema to nic s tvojim tehotenstvom, ma ich pokazene a pokazene by ich mal aj keby si neotehotnela, lebo ich zanedbal.
@diewcatqoo To je niečo iné, to je normalna psychiatricka diagnoza (nespomeniem si teraz na presny nazov), bolo to aj v jednom diele doktora hausa.
Ale to funguje asi tak, že keď má žena kontrakcie pred pôrodom, tak ich cíti reálne aj ten muž. Nie, že ona je tehotna a jeho z toho bolia zuby, pre pana :D
@natalkakarchn77 Mám IQ väčšie ako číslo topánok, tak mi to došlo :D
@thirstymonk ale prosim ta, ved ja som si srandu robila 🙂
@diewcatqoo naozaj to existuje, co som napisal 🤷 bez srandy.
@diewcatqoo inakšie to čo napísal
@thirstymonk je naozaj pravda, môže existovať nejaké “prepojenie” a niekto môže prežívať pôrodné bolesti so ženou.
Konkrétne ja mám taký zážitok a to dokonca 2 krát a to ten chalan nevedel že dotyčná rodí.
Pri oboch pôrodoch mal nenormálne kŕče v bruchu.
@thirstymonk ano, tiez som kedysi pozerala Housa, takze viem. Ale je to nieco ine, nez to, co som napisala ja 🙂
Hej aj teploty moze dostat