Partnera bolia zuby

natalkakarchn77
4. dec 2024

Partnera bolia zubi a som počula že vraj to môže byť s toho že som tehotná chcem vedieť či to tak môže byť alebo nie

ivik4
4. dec 2024

Hej aj teploty moze dostat

mabenn
4. dec 2024

to plati iba v tom pripade, ak zaroven tvoju mamu boli chrbat, jeho dedo ma virazku na nose a niekto zo susedov si zlomil ruku alebo nohu...tak ci tak, nech partner ide k zubarovi

klara1205
4. dec 2024

Stara legenda hovori, ze ked sa naklonis nad zachod a povies 3 x bolest odid tak jemu sa ta bolest vyparí...Ale musi to byt 10:30 doobeda

suzy2508
4. dec 2024

Môže to byť z toho, že ste súrodenci, ale to len odhadujem.
Sorry ostatní, musela som 😂😂

stellarstar
4. dec 2024

ZubY ☝️
A čo má tvoje tehotenstvo spoločné so zubami tvojho partnera???

natalkakarchn77
autor
4. dec 2024

@stellarstar neviem počula som o Tom 😂

stellarstar
4. dec 2024

@natalkakarchn77 prosím ťa 🙈

lucia13022023
4. dec 2024

Pomoc

thirstymonk
4. dec 2024

@natalkakarchn77 Hej, to je z toho. Keď si tehotna, vylučuješ feromony a slabších jedincov z toho môže bolieť hocičo, od malička, cez ľavé vajce až po vlasové folikuly. No a tvoj to schytal na zuby. Mrzuté...

domka222
4. dec 2024

Áno, tvoje tehotenstvo môže za všetky ochorenia a zlé veci,ktoré sa aktuálne dejú v tvojej blízkosti 🤦‍♀️

lukbe
4. dec 2024

Co urobí, keď bude pôrod?🙈

natalkakarchn77
autor
4. dec 2024

@lukbe odpadne😂

klara1205
4. dec 2024

@lukbe to uz bude na chirurgiu 😀

thirstymonk
4. dec 2024

To je tak, keď 14 roční súrodenci majú deti :D

natalkakarchn77
autor
4. dec 2024

@thirstymonk ako vieš že mám 14 🫤

zobaka
4. dec 2024

@suzy2508 😂😝

diewcatqoo
4. dec 2024

Baby, nesmejte sa jej. Naozaj to moze byt z toho, ze je tehotna. Ja som dokonca raz citala o pripade, ze chlapa nielen ze boleli zuby a hlava, ale potom aj on zistil, ze je tehotny.

rozculena
4. dec 2024

@diewcatqoo určite to bol chlap? Alebo "chlap"

0silvia0
4. dec 2024

@natalkakarchn77 a frajer chodi k zubarovi a cisti si zuby?

viestta
4. dec 2024

@natalkakarchn77 tak nech ide za tvojim gynekologom,mozno mu ich opravi🙄
Ale mozno by nebolo od veci aby konecne navstivil zubara adalsi ich vcas vytrhat, pretoze ked porodis uz nebudu na zubara peniaze, miniete ich na plienky

katik22
4. dec 2024

@natalkakarchn77 vraj keď ho bolia zubi, tak za teba aj porodí

natalkakarchn77
autor
4. dec 2024

Môžete mi poradiť ako sa vimazuje príspevok lebo niektorí sú tu naozaj hnusný

viestta
4. dec 2024

@natalkakarchn77 nie,my nie sme hnusni. Vy mate medzery vo vzdelani. Priatel nech ide k zubarovi, tam sa chodi s bolavymi zubami. Nema to nic s tvojim tehotenstvom, ma ich pokazene a pokazene by ich mal aj keby si neotehotnela, lebo ich zanedbal.

thirstymonk
4. dec 2024

@diewcatqoo To je niečo iné, to je normalna psychiatricka diagnoza (nespomeniem si teraz na presny nazov), bolo to aj v jednom diele doktora hausa.

Ale to funguje asi tak, že keď má žena kontrakcie pred pôrodom, tak ich cíti reálne aj ten muž. Nie, že ona je tehotna a jeho z toho bolia zuby, pre pana :D

thirstymonk
4. dec 2024

@natalkakarchn77 Mám IQ väčšie ako číslo topánok, tak mi to došlo :D

diewcatqoo
4. dec 2024

@thirstymonk ale prosim ta, ved ja som si srandu robila 🙂

thirstymonk
5. dec 2024

@diewcatqoo naozaj to existuje, co som napisal 🤷 bez srandy.

3petka
5. dec 2024

@diewcatqoo inakšie to čo napísal
@thirstymonk je naozaj pravda, môže existovať nejaké “prepojenie” a niekto môže prežívať pôrodné bolesti so ženou.
Konkrétne ja mám taký zážitok a to dokonca 2 krát a to ten chalan nevedel že dotyčná rodí.
Pri oboch pôrodoch mal nenormálne kŕče v bruchu.

diewcatqoo
5. dec 2024

@thirstymonk ano, tiez som kedysi pozerala Housa, takze viem. Ale je to nieco ine, nez to, co som napisala ja 🙂