Paroxyzmálna techykardia - skúsenosti?

gabriela198
24. apr 2019

Dobrý deň má niekto skúsenosti s tou chorobou paroxyzmalna techykardia dnes má moja obvodná poslala na interne vyšetrenie lebo som mala ráno závraty a z interného ma posielajú na vyšetrenie ultrazvuk brucha neviem prečo keď som sa jej pýtala tak mi nič nepovedala lebo som dosť chudá a dal mi aj kvapky na chuť do jedla tinctura amara mam sa niečoho báť alebo nie mam výšku 178 a váhu 57,8 poraďte

blankaj
24. apr 2019

Máš už riadne stanovenú diagnózu kardiológom ? Paroxyzma tachykardie nevypadá ako závrat.

gabriela198
autor
24. apr 2019

@blankaj práve že nie len ma odosiela na ultrazvuk ale do papierov to nenapísal že odosiela tak neviem ani ze co to je len toľko mi povedal ze mi dáva kvapky aby som mala chuť do jedla

blankaj
24. apr 2019

@gabriela198 tak ako si prišla na dg Paroxyzmálna tachykardia ? Ďobla si prstom do zoznamu diagnóz ? Na potvrdenie diagnózy je nevyhnutné zachytiť tachykardiu na ekg. Je to vážna diagnóza (samozrejme liečiteľná operatívne alebo ambulantne antiarytmikami podľa závažnosti..) a nevidím tam súvis alebo si dala málo info.

zuzi0911
24. apr 2019

V podstate ja ju mam, ale je spôsobená stresom srdce je ôk.. Dg sa stanoví ak máš vysoký tep plus EKG pripadne echo. Sono brucha ta dali koli tomu, že si chudá a pravdepodobne máš závrat z toho, že si hladná...

lubkovaandrejka
27. nov 2024

@zuzi0911 Ahoj🙂 mozem ti napisat do sukromnej spravy?

zuzi0911
28. nov 2024

@lubkovaandrejka ajoj . Samozrejme 🙂