Dobry vecer. Prosim poradi nam niekto ako sa co najrychlejsie a najefektivnejsie zbavit parazitov v tele? So synom nas svrbi cele telo a vsetky vysetrenia su v poriadku od alergologa po kozneho, krvny obraz v norme. Dr si mysli ze mame parazity, dieta chodi do skolky odtial sa nosi vselico :D a potom sa u nas doma casto vyskytoval kocur neodcerveny samozrejme. Sme po prvej davke Vermoxu no stale to neprestava. Brali sme ho rano a vecer po 3 dni. Ma niekto skusenost????
@lamadea testy, ktore davaju alergolovia "zadarmo" su extremne nepresne, ovplyvnitelne kadecim , vobec by som sa na to na nespoliehal.
bud na mesiac vysad zo stravy vsetko mlieko , mliecne vyrobky a lepok
alebo mu daj spravit poriadne testy
DNA microray ..interklinik . osobne odporucam variantu cislo jedna . mas to zadarmo a na 90% je problem v strave .
samozrejme , sprav ako myslis . drzim palce.
@lamadea ..dobry napad, len treba mysliet na to ,ze mlieko / mliecne vyrobky -maslo, syry, smotany , mlieko, susene mlieko ..su temer vo vsetkom. neviem kde sa stravuje dieta / kolko ma rokov . ak v skolke - skole, tak mu budes musiet nosit vlastnu stravu.
tak isto stoji na zvazenie ,ze ked to uz budes robit, ci nepripojit k tomu aj lepok. u niekoho je problemovejsi lepok u niekoho dalsieho skor mlieko .
doba cca 4 tyzdne . ak za mesiac nezbadas zlepsienie, tak to zrejme nebude vas problem .
drzim palce.
Mna by skor napadlo ako veterinara, ci nemala macka blchy alebo svrab...teraz na jesen blchy idu na zvierata...
Ja jedina mavam doma takýto problem. Na kupanie mame vodu zo studne a ked ma zacne svrbiet telo, mm da do vody savo, sol.. A potom to prestane. Mam haklivejsiu pokozku a ked sa uz dost skrabem, dam si za lyzicku aeriusu a prestane to.
@lamadea kup si antiparazitalny balicek do JUKL... ak sa ti podari zohnat, podobne s lahsim davkovanim je SCRAM, ale dost dlho je nezohnatelny... Jukl je to iste, len komplikovanejsie davkoanie, ale sa da... neuskodi, je to bylinne.. a ucinne... ak by to boli parazity...
ale moze to byt aj kozmetikou.. skus zmeniz kozmetiku napr. na A derm,atoderm, a natierat sa tym aj po kupeli...
@lamadea ..je jedno co si kto mysli ..dolezite je ci ich mate, alebo nie . s myslenim to nema nic spolocne ..treba spravit TESTY . kvasinkove infekcie a na rozne stadia a druhy parazitov , su na to laboratoria.
z parazitov koza nesvrbi ..z alergie na mlieko / lepok ano . ^^