Parazity v tele

lamadea
3. dec 2018

Dobry vecer. Prosim poradi nam niekto ako sa co najrychlejsie a najefektivnejsie zbavit parazitov v tele? So synom nas svrbi cele telo a vsetky vysetrenia su v poriadku od alergologa po kozneho, krvny obraz v norme. Dr si mysli ze mame parazity, dieta chodi do skolky odtial sa nosi vselico :D a potom sa u nas doma casto vyskytoval kocur neodcerveny samozrejme. Sme po prvej davke Vermoxu no stale to neprestava. Brali sme ho rano a vecer po 3 dni. Ma niekto skusenost????

prevenar
3. dec 2018

@lamadea ..je jedno co si kto mysli ..dolezite je ci ich mate, alebo nie . s myslenim to nema nic spolocne ..treba spravit TESTY . kvasinkove infekcie a na rozne stadia a druhy parazitov , su na to laboratoria.

z parazitov koza nesvrbi ..z alergie na mlieko / lepok ano . ^^

lamadea
autor
3. dec 2018

@prevenar cakame na vysledky z odberov stolice. Alergie mame obaja negativne.

ikonica
3. dec 2018

@lamadea histaminova intolerancia?

lamadea
autor
3. dec 2018

@ikonica alergoimunolog robil vysetrenia na vsetko alergie, intolerancie

ikonica
3. dec 2018

@lamadea a na tu macku nie ste alergicky? Ci aj to vyslo negativne?

prevenar
3. dec 2018

@lamadea testy, ktore davaju alergolovia "zadarmo" su extremne nepresne, ovplyvnitelne kadecim , vobec by som sa na to na nespoliehal.

bud na mesiac vysad zo stravy vsetko mlieko , mliecne vyrobky a lepok

alebo mu daj spravit poriadne testy

DNA microray ..interklinik . osobne odporucam variantu cislo jedna . mas to zadarmo a na 90% je problem v strave .

samozrejme , sprav ako myslis . drzim palce.

lamadea
autor
4. dec 2018

@ikonica nenasli nam ziadne alergie

lamadea
autor
4. dec 2018

@prevenar dakujem, za vyskusanie nic nedam. Vysadim mliecne a uvidime 🙂

prevenar
4. dec 2018

@lamadea ..dobry napad, len treba mysliet na to ,ze mlieko / mliecne vyrobky -maslo, syry, smotany , mlieko, susene mlieko ..su temer vo vsetkom. neviem kde sa stravuje dieta / kolko ma rokov . ak v skolke - skole, tak mu budes musiet nosit vlastnu stravu.

tak isto stoji na zvazenie ,ze ked to uz budes robit, ci nepripojit k tomu aj lepok. u niekoho je problemovejsi lepok u niekoho dalsieho skor mlieko .

doba cca 4 tyzdne . ak za mesiac nezbadas zlepsienie, tak to zrejme nebude vas problem .

drzim palce.

abigaile
4. dec 2018

Mna by skor napadlo ako veterinara, ci nemala macka blchy alebo svrab...teraz na jesen blchy idu na zvierata...

lamadea
autor
5. dec 2018

@abigaile nemame vobec ziadne stipance, vyrazky nic. Uz berieme Vermox druhu davku. Isto nerozumiem kde je problem. Je to cele zvlastne.

lamadea
autor
5. dec 2018

@abigaile boli sme aj u koznej kde vylucila akykolvek svrab, plostice a inu haved. Nieco mame v krvi aj ked vysledky mame suprove.

stuplicek33
6. dec 2018

Ja jedina mavam doma takýto problem. Na kupanie mame vodu zo studne a ked ma zacne svrbiet telo, mm da do vody savo, sol.. A potom to prestane. Mam haklivejsiu pokozku a ked sa uz dost skrabem, dam si za lyzicku aeriusu a prestane to.

miskatn
15. dec 2018

@prevenar nie je mi jasne čo to znamená “dna microray interklinik”, vedel by si napísať viac? dakujem

katrin21
15. dec 2018

@lamadea kup si antiparazitalny balicek do JUKL... ak sa ti podari zohnat, podobne s lahsim davkovanim je SCRAM, ale dost dlho je nezohnatelny... Jukl je to iste, len komplikovanejsie davkoanie, ale sa da... neuskodi, je to bylinne.. a ucinne... ak by to boli parazity...
ale moze to byt aj kozmetikou.. skus zmeniz kozmetiku napr. na A derm,atoderm, a natierat sa tym aj po kupeli...

prevenar
15. dec 2018

@miskatn test na potravinove intolerancie . pouzi google pre viac info .