Ahojte, mate niektora skusenost s parazitmi v tele? Citala som si na nete nejake veci ohladom parazitov, ale rada by som vedela aj osobnu skusenost... Ako ste to liecili atd..
a ako mu to zistili? robili mu specialne odber na parazitov?
@denisahlavkova Ak ide o skutocne parazity (mrle, pasomnica a pod.), zistene u lekara, lieci ich lekar, vacsinou tabletkami.
Ak ide o parazity, ktore propaguju sarlatani na svojich strankach a odporucaju pouzivat ich vyrobky a metody liecby, tie sa liecia tak, ze ti vytiahnu z penazenky peniaze.
Ak mas podozrenie na cudzopasnikov vo svojom tele, treba navstivit lekara.
@denisahlavkova on sa vrátil z Anglicka (tam robil to už je cca 8rokov) a vkuse únava zaspával doslova na nohách pod očami kruhy čierne ako namaľované....dr. mu robil všetky možné testy a potom kdekade poposielal a toto mu našli...inak lekári mu dali lieky a jedna dr.mu vravela že bude dobre držať diétu nech si preštuduje od čoho že je tohoo plný internet
@bosoriak ano mam podozrenie, len musim pockat este na jedny vysledky z inych testov, ktore budu dufam, ze dnes a zajtra pojdem k doktorke s tymto mojim podozrenim..
@mamjka dakujem, ja tiez studujem na internete a zajtra sa chystam za doktorkou
@denisahlavkova Daj vedieť ako si dopadla, držím palce.
@rawmamka dakujem, ano dam
@denisahlavkova ahoj, ja som sa tu na MK docitala o pripravku Trigelm http://www.nekonecnyzivot.sk/
zaujimala som preto, lebo som bola stale unavena, stale sa mi chcelo spat, nemala som energiu, miesali sa mi chute, raz som mala chut na sladke, tak som si dala nieco sladke, nasledne zas na slane - tak som si dala slane a stale takto dookola + problemy s vyprazdnovanim, kazdy den som musela jest maso..
skus si sem dat do vyhladavaca parazity prip nieco podobne, bola to stranka na odparazitovanie a boli tam spomenute aj ine vyrobky z lekarne, ale mne sa najviac pozdaval tento trigelm. vyskusala som ho a pocitila som na sebe zmenu, maso sa mi uz neziada, ale obcas si dam a akoby si to nejako tak samo telo zariadilo.
Vela ludi chodi aj na biorezonanciu, je to drahsie ako vermox, ale vraj to dokazatelne nici rozne druhy parazitov... Skus vyguglit
@mamjka prosim ta, nevies co to manzel ma/mal? myslim konkretne... lebo mna uz z mojej unavy ide porazit, ja prespim aj 20 hodin denne ked mozem... a na etapy... :-/ endokrinolog ma odkazal uz na imunologa lebo to je vraj chronicke... je fakt ze ja od malicka strasne rada spavam ale odkedy pracujem nepada mi to prilis vhod :-/
@gabrielkaa ahoj, nemam este potvrdenych parazitov, ale myslim, ze ze by som ich mohla mat, podla priznakov co som sa docitala internete.. chcem si to dat overit u doktorky, ale tiez som citala, ze nie vzdy vyskyt parazitov dokazu doktori zistit. tak potom som rozmyslala, ze ak by mi vysli negatvne testy, tak by som skusila biorezonanciu, alebo nieco podobne, co odstranuje parazity, nech to stoji co to stoji..
@kacusik69 nemam sajnu ako to nazvali...ale pytali sa ho po vysledkoch ci nebol niekde v indii alebo afrike kde sa mohol nakazit....ale pomohla mu podla mna hlavne ta dieta...kym len lieky bral tak nic....on 2mesiace vylucil z jedalnicka maso, ryby, muku akukolvek, mlieko....a postupne sa to zlepsovalo az mu je uplne oka nič už v sebe nema 🙂
@mamjka aspon ze sa zt toho dostal 🙂
@evkafekete ale teda bral aj lieky od lekara ...takže asi jedno s druhym pomohlo
@denisahlavkova na nete je o tom vela idiotin a prizivuju sa na tom sarlatani. cize vo vacsine pripadov ak si necestovala do exotiky a nemasnejake typicke priznaky pritomnosti parazitov, netreba nic riesit. ak ano, tak smer lekar a dostanes vermox, v pripade exotiky mozno aj nieco ine.
never tym kravinam v niektorych clankoch, su ludia co do deti pchaju silne veterinarne lieky kupene nacierno a nechavaju sa diagnostikovat podhybnymi pristrojmi ... od toho treba utekat co najdalej
@meluela ja mam viac problemov a uz mesiac mi nevedia na nic prist a na parazitov mi este testy nerobili, tak to vyskusam.. neviem no, citala som, ze vela ludi ma v sebe parazitov a nemusia o nich vediet, a to niektorym vedia narobit dobre problemy.
@denisahlavkova ak su to normalne testy od lekara, tak to je fajn ze ti spravia
@mamjka no ja som sice v tychto krajinach nebola ale zas pracujem na letisku a tam sa stretavam s kadecim (myslim rozne krajiny, narodnosti, hlavne na linkach do Dubaja odkial domaci cestuju do Indie, Kuvajtu, Afriky atd.)
No skusim aj ja nejaku tu dietu nasadit lebo to uz nie je mozne kolko ja dokazem spat
@meluela ano, chcem si dat spravit klasicky test u lekara a potom sa uvidi ako dalej.. podla vysledkov
Kolko sa asi caka na vysledky od lekara na parazity?
@denisahlavkova myslim ze je to dost individualne
@mrvenica4 vy ste boli na takom teste?
@denisahlavkova ja som si kúpila protiparazitický balíček. je čisto na prírodnej báze... je tam klinček, palina a orešák... ja som mala tento: http://www.jukl.cz/protiparazitalni-balicek/d-7...
@meluela ani by som nepovedala..vermox je dost slaby a zachyti iba bezne "detske" parazity..moju dcerku stale bolelo brusko preliecili sme sa cela rodina vermoxom..sranda zo stolice nic nezistili, lebo bezne testy ani nic neodhalia, vsak zdr.poitovna nebude preplacat nieco drahsie, naco..nakoniec sme sa dostali s dcerkou do nemocnice, ale vobec nie infekcne, tam tvrdili ze nic nema, ale na plucne a tam jej zistili nejaku garniu ,lamblia (uz neviem ci to spravne pisem bolo to 7rokov nazad) a na ten vermox vobec neucinkuje a vobec nikto by jej to ani nikdy nezistil..este nasa pediarticka "preboha kde to chytila"
takze lekari nemaju ani snahu nieco riesit, a vobec tema parazitou je velmi podcenovana a pritom sposobuju kopu zdr.problemov..
lenze testy su drahe a tie co robia u nas su akurat na dve veci 😝
my uz ked sme boli zufali sestra ma znamu na veterine a ta ponukala ze vysetria malej stolicu na parazity, vraj tam maju nejake lepsie testy..tak neviem o com to je ked zvierata su uz pomaly na tom lepsie ako my..co sa tyka diagnozy..
@apolka77 to ze domaci milacikovia na priamu platbu dostanu v ambulancii castokrat lepsiu starostlivost nez ludia s poistovacou kartickou (kratsie cakanie na diagnostiku, rozmyslajuci lekar atd.) este neznamena ze si ludia maju v pohode kupovat a ordinovat podla vlastneho uvazenia veterinarne lieky na internete. Nie kazdy lekar ma skusenosti a intelektualne vybavenie ktore by clovek od jeho postavenia ocakaval, ale ist za sarlatanom je este vacsia hlupost nez hladat riesenie v ramci standardnej mediciny. Ja som mala na mysli hlavne tie sarlatanske praktiky ktore sa posledne roky rozmohli v oblasti "diagnostiky" a "liecby" parazitov a spominaju sa aj tu v diskusii .. ked uz niekto rad fici na placebe, tak nech radsej cmula cukrove gulicky s rozriedenou jednou molekulou ktoviecoho nez popijat chemikaliu na cistenie bazenov ci konske davky liekov na parazity
@meluela ved ja som take nic netvrdila..iba to, ze bezne dostupne postupy a testy zial vela krat nemaju sancu odhalit parazita, ze spominany vermox nelikviduje vsetky parazity..my sme mali moznost vyskusat testy na veterine a keby sa tam potvrdil parazit jasne ze by sme ho liecili ako lekar odporuci..ziadne kapsule pre psov atd...
ale chapem ze ludia hladaju rozne alternativy pretoze ako som uz spominala bezne dostupne testy a to sa netyka len parazitov ale aj na boleriozu, ci histaminovu intoleranciu zial u nas na sk velakrat odhalia prd, pritom ten clovek naozaj tu pliagu ma...len tolko..ja by som urcite uprednostila ked uz nic ine cesnakovu kuru s mliekom, dietu alebo nejake bylinky...
nuz a placebo?? bodaj by to tak fungovalo,ale to uz nejdem rozvadzat...
Ahojte, mne odporučili priam v z lekárne prírodný produkt , je tam 60 tabliet, takže mesačná kúra.Môžem Vám hodiť aj link tu je baby https://www.drmax.sk/parazitex-pripravok-proti-...
@denisahlavkova ja ano....v zásade ide o to čo v sebe máš...mm chytil niečo čo spôsobuje spavú nemoc mal prísnu diétu a bral lieky(to už neviem aké presne) a veľa korenia jedol nielen v jedle ale aj normálne v kapsuliach z lekárne (škoricu, zázvor, kurkumu)