Krasny dobrý večer už 8 mediacov sa neviem zbaviť bolesti brucha dehydratacie migreny svrbenie okolo konecnika vie mi niekto poradit co dalej slusal som vermox niekolko krat zentel dokonca entizol ptm bíinky ako orech kurkuma a x dalsich veci vidim parazity v stolici ale na testy som bol treti krat a vsetko negativne vysledky tiez a uz neviem co dalej
Aj ked som videl nieco v stolici mam nepravidelnu stolicu nic medzi citim ze sa nieco hybe v konecniku niekedy nie vzdy chronicka unava zmenil som uplne stravu a je to lepsie ale stale ma boli brucho a mavam migreny a svrbi a pali ma v konecniku
Širokospektrálne antiparazitykum Ivermectin, idealne náš slovenský Galmektin. 💪👍... klasa cesnak aj živočišne uhlie... inak 8 mesiacou bolesti brucha je dosť. Mal by si to riešiť asi s odborníkom... len ho treba nájsť 💪. Držím palce
Prešiel som infektologa gastro bol som na sono brali mi krv 3 krat stolicu tiez cesnak si davam stale pomaha mi ale len na chvilu ptm sa bolest vracia HROZNE skvrkanie v brucho ale ze nonstop nikto mi nevie pomoct a ja uz nevladzem tak som presiel tu odbornikov som skusal a nic
Na FB je skupina Andrej medveď - moja cesta ku zdraviu . Skús sa tam poradiť
Osobne si nemyslim, ze su to parazity. Mozes to mat uz aj psychosomaticke. Hlavne ak ti vysli vysledky negativne. Konecnik ta moze svrbiet aj z hemeroidov, infekcii, mozes mat mykozu, stres, uzkosti, gastro problemy mozu naznacovat nejaku intoleranciu. Ak to ale parazity su, tak si ich mozes opakovane vracat do tela a staci ak 6 tyzdnov pocas liecby nedodrziavas prisne hygienicke opatrenia. Vsetko prat na 60 a viac stupnov, ruky umyvat minimalne 30 sekund pred kazdym jedlom a po toalete, dezinfikovat priestory,zubnu kefku, vypinace, klucky, postelne pradlo menit prvy tyzden denne(prat a zehlit), potom obden a dalsi mesiac raz tyzdenne. Parny cistic je skvela vec.
A hlavne ak nezijes sam, tak sa prelicit musi cela rodina
Mal som testy na vsetky potraviny tiez vsetko super vysledky mam az velmi dobre vsetko cistim dezinfikujem ja uz neviem ako sa mam pohnut co mam robit
@kajo12345 Tak potom to bud nebudu parazity, alebo dat spravit koprologiu priamo niekde na veterine a neviem ci na Slovensku mate aj napr panacur a ine veci, alebo len vermox. Lebo su aj podstatne vacsie dryaky, ale to sa len tak nedava