ahojte,
bojim sa hadov a citala som niekolko clankov typu vo wc bol had a cloveka pohryzol do..., v stene noveho domu bol had.
Viem, ze k nam domov sa nemaju ako dostat a v blizkosti nikto hada nechova, ale napriek tomu sa bojim, ze ho najdem niekde v hromade veci alebo vo wc. Este k tomu potkana chovam.
Ako sa zbavit tejto mojej paranoje? Je uplne nezmyselne, aby k nam nejaky had prisiel
@nutellkaaa Ale toto sa bežne deje iba v štátoch ako Austrália, na Slovensku je vyššia šanca, že vyhráš
1 000 000€ v lotérii než,že sa ti stane to čo si popísala.
Ja sa tiež bojím hadov, ale proste na to nemyslím.
V prírode si vravím, že keď zacíti vibrácie od chôdze tak ujde, lebo je plachý, ale už som párkrát videla pred sebou plaziaceho sa hada. No krvi by si sa mi nedorezala, len som tŕpla nech zmizne a ja utekala o dušu preč z toho miesta. Nerobí mi dobre vidieť ani zrazeného, nieto ešte živého fuj.
@katarinaba
@adamndndjdj
Už som mala tú česť vidieť 2x v živote hada v garáži, naposledy pred mesiacom... normálne v dome v garáži, ale lotériu nie a nie vyhrať 🙈.
@riamia91 ja chovam hady, takze by som vedela rozpravat o prihodickach 🤣🤣🤣 ale nebudem strasit 🤗
@katarinaba áno, registrujem ťa zo "steny" a obdivujem.
@riamia91 A to nie sú nejaké postreky ktoré zabránia nebezpečenstvu hadov?
@nutellkaaa moj manzel mal fobiu z vysok a z hadov, co sa tyka vysok prekonal to nenpadne ked som ho povlacila po vysokych lokalitach...zabudol sa , co sa tyka hadov, ja milujem vsetky zvierat arovnako, minule som chcela pohladkat uzovku manzel skoro infarkt dostal, ..analyzovala som s nim ci mu had niekedy ublizil, ako miluje psov, ako chodime do lesa napriek medvedom sviniam jelenom kliestakom a nejak uz tu fobiu nema...zaalyzuj si ten strach,
@adamndndjdj myslim, ze nie. Vretenica je predsa zakonom chranena, to nie je otravna mucha.
Bud na to prestanes mysliet a budes racionalna, alebo mas zdravotny problem - fobiu - s ktorou ti pomoze doktor.
To co opisujes sa stava v inych koncinach. Myslim, ze skor vyhras v loterii ako by do tvojho domu vosiel had.