Ahojte, prosím pomoc, dostala som vši neviem odkiaľ, v piatok a dnes som si vlasy zmyla paranitom a vycesavala... Ešte aj dnes som si vycesala živé vši 😔 poraďte niečo účinnejšie
Nám doma zaberá jedine taký šampón z Dr. Max - ich značka. Zomrie všetko. Aplikujeme ešte raz za ďalších 7 dní a potom ešte raz. Lebo tie hnidy vedia prežiť všetko.
@lavender94 celé vlasy pokožka hlavy natrena paranitom nechať pôsobiť 10 minút (dala som si dokonca aj sáčok na hlavu aby sa lepšie udusili) potom napeniť umyť ako šampónom zmyť to poriadne rozcesat a vycesavat.... Vyprala som komplet všetko uteráky bundy čiapky vankúše periny posteľné prádlo u nás u detí všetci majú umyté vlasy paranitom a aj tak som sa toho nezbavila
@anna_anicka83 ich značka? Lebo kupovala som v dr Max a dali mi práve paranit 😀 takže tak či tak viackrát aplikujete? Aj zakaždým všetko periete?
Áno Losinit sa to volá. Možno preto, že je to šampón a nie prípravok ti dala toto. Lebo ja som si naposledy pýtala prípravok na vši ten od vás (lebo som si nevedela spomenúť na meno) a ona na mňa, že ale to je šampón, pritom funguje na rovnakom princípe. A prala som len posteľné obliečky a ak bolo niečo na hlave, a vyčistila som kefy.
Nám teda ten Paranit tiež nezabral. Ja keď dcéra doniesla, jedného času to bola katastrofa, tak už len tento Losinit všetkým a zopakovať po týždni a potom zas. A poriadne vyčesať. Ja som kúpila aj taký špeciálny hrebeň, lebo som bola zúfalá, ale ide to aj bez neho.
@anna_anicka83 ok super ďakujem pôjdem kúpiť 🙏
Neskúšala si zafarbit si vlasy? To zvyčajne pomôže, tá chémia to pozabíja. Ešte skúsiť za 1 euro z lekárne peroxid vodíka poriadne rozotrite na pokožku vlasov s rukavicou, celenku na čelo aby do očí nešlo. 20 min pôsobiť a umyť vlasy. Niekto ich zadusi kondicionérom, hodinový zábal veľa veľa kondicionéru a potom vyčesávať. A ešte som počula ze buď octový zábal alebo šampón na psov- proti blcham 🙂 tak pokúšaj, niečo isto zaberie.
Paranit ale nie šampon ale extra silný olej ten pomaha. Ešte pomáha stolový olej a alpa v pomere 3:1. Naolejovať zabaliť na hodinu dat si sačok na hlavu.
@lucimax vlasy farbim pravidelne takže nepomohlo to 😔 keďže v piatok som si našla vsi ktoré boli už veľké tak vraj už jeden cyklus prebehol a infikovaná som mohla byť tak cca 20 dní dozadu a za ten čas som si vlasy už farbila...
@denlow ok tak skúsim kombo losinit šampón + paranit olej
My sme raz mali Predator a raz Liquido. Oba sú 2 krokové - obsahujú sérum a šampón. Zabrali.
Pomôže obyčajný ocot alebo olej najúčinnejší spôsob nepoužívaj dcéra strašná reakcia opuch oči
Ja som si týmto prešla pred mesiacom...u nás som síce vsi zabila, ale hnid som sa nevedela zbaviť a to som vyskúšala naozaj všetko mozne z lekárne aj babské recepty aj žehlenie a fenovanie. Až som zúfalá dačo pýtala na hnidy a s tymto sme sa ich zbavili 🙏 je to olej, nechala som pôsobiť viac ako píšu.
@nellyuana ďakujem 🙏 už aj jedna pani mi ho tu písala tak ho idem akurát kúpiť
Držím paste 🙏 🍀
A odporúčam žehliť vlasy pekne od korienkov, žehlička zabíja tie hnidy a hlavne opakovať
@conta22 nepoužívam a nemám ani žehličku 😕 fenujem aspoň
Ahoj, poradila si si s tými vsami? Co pomohlo?
@lucimax takže paranit po 3 dňoch losinit po ďalších 3 dňoch ďalší losinit a na ďalší deň farba na vlasy.... Doma 2x vypratý celý byt rodina 2x odvsivavena a každý deň deťom kontrolujem vlasy... Po pravde neviem či sme sa toho už nadobro zbavili ale dúfam že hej
A nechávaš ten šampón pôsobiť? Vyprala si posteľné prádlo, uteráky?