Baby mam parodontitidu a predne dva dolne jednotky musia ist von uz sa velmi kyvu vobec tam nemamkost a este mi chce zubar vytrhnut dole na pravej strane dva na lavej tiez dva zadne a hore tiez neake zuby ze tam nemam kost a chce mi dat vytahovaciu protezu mam este neaku inu moznost mali ste to niekto mam 36 rokov nechcem mat vytahovaciu protezu
@bariska môžem vedieť aká to je vytahovacia dlaha?to je na spevnenie kyvajucich zubov?😢bože prežívam katastrofu 😢mám 30 rokov ku zubárke som chodila často na čistenie minimálne 2 x v roku niekedy aj viackrát a jedného dňa pozerám a každý zub sa mi kýve okrem stoličiek všetky predné a všetky zadné 😢a keď som šla k dr tak mi povedala ze uz od roku 2015 mi ubúda alveorealna kosť....no tak skoro som sa to dozvedela 😢....keby som to vedela skôr 😢tak som si mohla ušetriť kopu starosti a kopu peňazí 😢teraz keď mám bábätko vysnené....keď sa mu chcem venovať naplno 😢ked máme len jeden príjem 😢puká mi srdce veľmi ale veľmi som stoho smutná 😢chodím na paradontologiu ale viem ze nakoniec stoho bude iba prázdna pusa..."a zuby nikde 😢a najhoršie natom je že mi to zjavne robí problém v celom tele keďže 2 x som mala odobranú krv a zvýšené zápalové hodnoty plus 3 x akútny zápal lymfatických uzlín 😢som veľmi smutná 😢a pritom som nikdy nešla spať bez toho aby som si zuby nevyčistila 😢a medzizubná kefka nechýbala plus ústne vody 😢jedna moja chyba bola že som dôverovala a nechodila na dentálnu hygienu inde stále len k dr 😢na dentálnej hygiene majú čas aj hodinu čistiť kdežto zubár max 20 minút 😢neviem čo bude ďalej 😢na implataty peniaze nemám a samozrejme ešte plus kosť augumentacia 🤦♀️😢.....
Mala by si sa este mozno s inym lekarom poradit.hlavne parodontolog,implantolog a hlavne ak mas parodontitidu tak je nutna liecba/udrzba = dentalna hygiena