Ahojte, žienky. Je tu niekto, kto prestal zo dňa na deň fajčiť? Od začiatku januára ma dusil kašeľ, slabší zápal priedušiek, na plucnom som bola, slabšia spirometria, tak som teraz na 2 týždne odložila krabičku. Už 4. deň cítim taký nepokoj, nervozitu, skoro až ruky sa mi trasú, prudké dýchanie. Tlak a tak mám v pohode. Tak mi tak napadlo, či to nie je z toho, že zrazu nefajčím?
Je to naozaj obdivuhodné, že si prestala takto o dňa na deň. Abstinenčné príznaky nebudú trvať navždy, čoskoro to prejde
@tamara_234 ďakujem. Ale, keď vidím krabičku mám tyky. V hlave si predstavujem ten slastný pocit, keď som si potiahla... Na alergo mi bolo povedané, že si uženiem astmu. Dostala som preventívne ventolin a ecobec
Ano, mne sa to tiež stalo, trvalo to niekoľko týždňov a odvtedy nemám chuť vôbec.. uz niekoľko rokov
To najhorsie mas za sebou, len pekne teraz vydrz.
Wau máš môj obdiv . Len vydržať ja chcem tiež s tým seknúť len neviem ako daj radu
Nefajčím od 15.12.2022 zerem, pribrala som 3kg. Obchadzam novinový stánok denne, som zvedavá do kedy vydržím..
Držím ti palce aby si to vydržala.Ja som mala tiež zápal priedušiek a aj tak som stále fajčila neviem s tým seknut ale chystám sa na to.Ale bojím sa tých abstakov ale snáď to zvladnem
Budila si sa (ako aktívna fajčiarka) v noci a išla si si zapáliť? ak nie, prekonala si/prekonávala si abstinenčný syndróm každú noc bez problémov.
mne pomohla knižka dajakeho Allena Carra, taký paperback, prečítala som a zaraz som prestala.
@sante81 veď toho sa bojím, že sa vrátim k čokoláde a priberiem :/
@lucia851 no, ja som sa pôvodne chcela vrátiť k fajčeniu, keď mi prejde kašeľ. Ale astma je pre mňa strašiak, mám predispozíciu od oboch rodičov
@cheeta nie, nebudila som sa v noci na fajčiarku. Ja sa nepovažujem za tuhého fajčiara. Mala som tak 4-5 cigariet za deň. Ale pred a po smene som potrebovala aspoň jednu, to isté pre a po jazde (zatiaľ som len na autoškole)
@evinku o tom magnézium som počula
Tiež som prestala zo dňa na deň..
Vydržala som, lebo som mala rešpekt bála som fajčiť tiež to zdravotných dôvodov..nezapalila som si, ale jedla som vela a hlavne sladké a malo pohybu, k tomu lieky a kila isli pekne hore..za rok 15kg🫣
Po roku a pol som začala, že len na dovolenke a už to ide..takze ak raz vydrzis už ani len raz potiahnuť nechci !!!..ja som už bola v takom stave, že kľudne mohli pri mne fajčiť a mne to vôbec nechýbalo😊