Papilomavírus alebo fibrómy na krku

pasteleria
27. apr 2013

ahojte, chcem sa opytat, ci mate aj vy taky problem s koznymi vyrastkami na krku a ako ste to riesili? volakde som citala, ze to moze byt virus, dokonca papilomavirus 😨
kozna mi ich niekolko odstranila a potom sa mi hufne zacali robit ovela viac. neviem si s tym rady...hygienu dodrziavam, tak netusim, cim to moze byt...prosim o vase skusenosti, podelte sa, ak vam nieco pomohlo, hned skusim, uz som zufala. vopred dakujem za kazdu odpoved

aristka
27. apr 2013

ono sú to také bradavičky a tie sú aj vírusového pôvodu a presne tak ako hovoríš to ,že ti ich odstránila tak to ešte rozsiala,vieš čo skúsila by som sa spýtať na odstránenie laserom,predsa sa to vypaľuje,či to neničí aj ten vírus...

pasteleria
autor
27. apr 2013

@aristka
dakujem a nevies aj o nejakej domacej metode, co by som si mohla doma spravit sama? napr. som pocula o cesnaku, tak som to skusila, no ale bolo to neskutocne neprakticke, mala som to cez noc, zmeny som nevidela po jednom pouziti, ale nechce sa mi to davat na krk kazdu noc-ale keby som vedela, ze to skustocne pomaha, tak by som to pretrpela...
a wartner na bradavice by mohol pomoct?

aristka
27. apr 2013

@pasteleria keď som robila u chirurga a prišli k nám pac. s týmto problémom,nikdy sme to neodstraňovali,ja by som to riešila tým laserom ,sú to len malé bradavičky a to by nemalo byť drahé,lebo po domácky to nezničíš ani mastičkami ,skús to prekonzultovať na laser .pracovisku a inak poďakuj sa kožnej lekárke 😖

pasteleria
autor
27. apr 2013

@aristka
ok, podakujem sa jej. to je taka kozna, ze ked sa jej na nieco spytas, hned ti da predpis, alebo oznami, ze kolko ma bude stat zakrok. nejake velke vysvetlovania sa nekonaju. takze ked nejaky problem mam (s cimkolvek), tak radsej zajdem na forum a opytam sa. tuna zistim viac ako od doktorov a kadejakych odbornikov 🙂
a ten laser ako casto musim chodit? a kde ho maju?

aristka
27. apr 2013

@pasteleria skús si nájsť aj na nete laserové centrum v tvojom okolí,väčšinou je to aj s plastickou chirurgiou spojené , tam ti povedia čo a ako,malo by sa to dať pekne vypáliť,ale treba ešte pred letom ,kvôli hojivosti

teuta
12. okt 2013

ahoj..neviem ci to moze pomoct,ale da sa zamysliet aj nad tea tree olejom..je to olej z australskeho stromu,ktory je dokonelae antisepticky a cisto prirodny..zabija vsetky huby,plesne,vyrusy atd. je to dobre aj ako repelent,ochrana pred klestami a aj ako osetrenie ak sme kliesta uz dostali.. je to trochu drahe,ale co dnes nie je..priblizne 15 eur za30ml,ale vies kupit aj mensie balnie dakych 15ml za 8 eur..treba ist do viacerych lekarni a pozistovat si ceny,ale velmi sa nelisia. Ale znova chcem pripomenut,ze nezarucujem,ze problem vyriesia...

teuta
12. okt 2013

prave som sa docitala,ze tea tree olej sa moze pouzit na bezbolestne odstranenie doma..vraj tri krat dene mas potierat kym sa neususi a neodpadne..len myslim si ze najlepsie bude to robit co najjemnejsie lebo cim nasilnejsie sa to odstranuje tym je to horsie..dufam,ze mojou radou pomozem..a este som sa docitala,ze sa to tvori z mlieka..takze aj stravu treba skusit upravit..nevravim,ze nepit mlieko vobec,ale zdravsie su tie ktore su kysle,koli crevnej mikroflore,vtedy sa koli kyslemu mlieku zlepsi traviaci trakt a skodlive latky sa skor dostanu z tela von.je dobre pit vela cistej vody,menej cukru nahradit medom aspon obcas a orechy su velmi zdrave..tekvicove semena obsahuju zinok co je dobre na vlasy,plet,nechty a vytvara enzimy,ktore tiez pomahaju odstranovat fibromy..ja si rada coto precitam preto si viem dat aj viac informacii do kopy.je dobre jest cerstvu zeleninu.je dobre byt viac na cerstvom vzduchu. a je fajn sa zaujimat o mesiac..nie vsetci veria tomu,ze luna na nas vplyva,ale slnko a mesiac su dva vesmirne telesa,ktore najviac ovplyvnuju zivot na zemi..uz newton pred mnohymy rokmi,uz storociami dokazal,ze vsetky fizykalne zakony ake platia na zemi platia aj v celom vesmire a aj to dokazal,ze preco to tak je. a mesiac posobi na Zem dvomi velkymi fizikalnymi silami a tie su take silne,ze dokazu hybat takou vahou ako su oceny a moria. My sme zo 70 percent voda. A najviac vody je v mozgu,preto si mylsim,ze clovek nehlupne z alkoholu a travy,ale z ich nadmerneho mnozstva pretoze vysusuju a odvodnuju. Ale v malom mnozstve su liecive,alebo v primaranom mnozstve. Napr. vino..Sv. Hildegarda vynasla viacero dobrych receptov,napr. so zazvorom,taketo vino je dobre na cievy,krvny a linfaticky obeh..ak ma clovek zdravu krv,tak ta odvadza skodliviny z tela von. Aby krv bola zdrava mala by mat vyzivu zo stravy aby bunka mohla byt dobre vyzivena.. preto je dobre pit vela pramenitej vody najme ked je mesiac vo vahach a je vyrovnavanie tekutin v tele atd. a este sa dryim kreda,ze domace je najzdravsie..domace vajcia,mlieko alebo aj alkohol..a maso a vsetko proste..domace syrupy su fantasticke..napr. bazovy,matovy sme tiey robili da sa robit so zihlavy,s byliniek atd. aj cucoriedkovy sme robili..a bolo to vsetko to najlepsie co som do teraz pila. A ak sa clovek snazi byt zdravy tak aj psychyka by mala byt lepsia lebo je to vsetko v sulade a vsetko so sebou suvisi a je to prepojene..je tazke mat psychyku a dusu na poriadku,ale uprimna snaha by to mohla zmenit..drzim palce..