Papilóm na očiach

zuzulkazu
20. mar 2020

Ahojte, viete mi niekto poradiť ako sa toho zbaviť? Začali mi tieto nešťastne veci rast po prvom tehu. V druhom tomu úplne diblo a rástlo to brutálne-kožná nula bodov lebo oči... Po čase som bola na operácie popri ktorej mi ich lekárka vypálil v anesteze, potom bnol kľud, ale nedávno mi znovu začali rast. Imunologicka mi teda dala na to lieky na imunitu ktoré ma toho mali zbaviť ale stal sa presný opak, objavilo sa mi kopu ďalších a aby malo nebolo dostala som alergickú reakciu na tie lieky.... Keď som čítala o príčinách vzniku tak ja netusim z čoho to môžem mať...

evallu
21. mar 2020

asi ti moc neporadím, mne sa to tiež robí, a jedine opakované dôkladné odstránenie pomáha na dlhší čas.... nerobili mi to v celkovej anestezii, už som si zvykla, je to nepríjemné ale dá sa vydržať, a ked si dajú záležať (vypália to čo najviac do hlbky), mám pokoj aj pár rokov..... mne radili jedine moc si oči netrieť, zbaviť sa zlozvyku "neustáleho mnutia".... žiadne lieky ani nič mi nidky nedávali, len povedali že je to "infekčné".... a ked to už raz mám, už nikdy sa toho nezbavím a bude to navždy...teda dokonca života ☹.....

yvik
8. aug 2020

@zuzulkazu môžem sa pýtať na to, aký bol postup pred absolvovaním operácie? A či ste si niečo hradili? Kde ste boli operovania? Muž má to iste . Mal to na jednom očnom viečku a pod okom, teraz na oboch. Po tele ani nehovorím . Bojím sa hlavne tých očných viečok lebo mu to rýchlo rastie. Dakujem za odpoved.

leenkaa2202
24. máj 2022

@zuzulkazu ahoj poriešila si to nakoniec? Prosím ťa kde si to bola odstrániť na horných viečkach? Ďakujem.

zuzulkazu
autor
24. máj 2022

@leenkaa2202 ahoj, vobec - nikto i to nechce robit - musela by som ist do celkovej anestezy

leenkaa2202
26. máj 2022

@zuzulkazu no “super” 😭, ďakujem za info, aj keď moc nepotešila 😂