Mate skusenost s liekom aerinaze???
@simsalabim ano??a neni s toho ospala???
Nie. ved pisem, ze bez problemov. Desloratadin je klasicke antihistaminikum, napr. v Aueriuse, ktore by nemalo uspavat a efedrin sa dava aj do liekov typu Coldrex - na odpuchnutie sliznice. Ty s nim mas problemy?
@simsalabim sliznica...ma stipe v nose pri dychani ..ziadne sople ani upchanie..ale sucho v hrdle a aj bolest...uz tyzden ma to drzi...
@olinaaaa a? Aka je otazka?
@simsalabim ok..
@simsalabim či niekto papá tieto lieky😉. Ja lieky zvyknem užívať.
@zirafienka nepapas ich? 👍🤣
@olinaaaa ak ti ich nasadil lekar, tak ich proste ber a hotovo.
@zirafienka Dik si strasne mila🙉
Asi už neaktuálna diskusia...ale mala som včera tento liek predpísaný ako doplnkový liek ku ATB a musela som ho vysadiť pre nervozitu, nabudenie, zrýchlený tep, nehorázne zvýšený tlak....myslela som, že ma roztrhne...nevedela som sa dať do kľudu a to som doteraz nikdy žiaden liek nemusela vysadiť...len toľko...
@frusciante vdaka za skusenost, ja som si dala dnes 2 tabletky a absolutne nemozem zaspat od vecera (je 3:30), pritom som chora a inak spim jak zabita. Tak sa mi vidi ze to bude tiez aerinaze. Nic ine nezvycajne totiz som nezjedla ani nerobila.jedine tiez vysadim, kym nebude horsie. Pisu to aj vletaku. Problemy so spankom je fakt posledne co potrebujem. Vidi sa mi ze zaspim az ked to bude von z tela.
@frusciante vobec po tom nemozem zaspat
@frusciante ahoj prosím koľko trval tento stav? Mám asi niečo podobné ... Srdce mi ide vyskočiť .. je štvrt na 5 ráno a vôbec nespím ... Vždy keď už padám do spánku mi zovrie hruď nejaka arytmia.....
Moja dcera ich zvykne uzivat v case najhorsej alergie koncom leta, ked vrcholi palina, kombinuje ich s klasickymi antihistaminikami cca 10 dni. Bez problemov, aspon trochu sa jej ulavi.