Ahojte, chcem sa spýtať ci tu mal niekto z vas pankreatitidu a tehotenstvo, kedy ste sa potom zzacali snazit o.babatko, caka ma este operacia zlcnika tak neviem ako dlho mam potom cakat ci rok alebo dlhsie
@janka54321 a mali ate az také zle výsledky, ze ste este len nedávno isli na operáciu?
Ajo, nemohla som skor, nakolko som mala ten zapal aj s opuchom a vtedy je riziko to skor operovat, napr. takto som to mala laparoskopicky, ...a keby ma aj operovali skor, tak by ma normalne rezali, co mne bolo jedno, ale skor to neodporucali aj tak...ale to tehotenstvo si zvqz, cakaj este, lebo predpokladam, ze si aj dost schudla...ja 11 kg zatial a stale chudnem, kedze dietujem ...mam 37 rokov a dalsie dieta neplanujeme
@janka54321 no ja mam ist na kontrolu o týždeň podla vysledkov mi dajú mi termin opeeacie tak ja 9 kg uz teraz na. Diete som 3 týždeň tak ja nemam esta ani 30 takze by som chcela ale tiez nemyslim ze mesiac po operácii tak mozno o rok
@tatranka4 ked budes mat po operacii, tak sa pytaj na gastro, a tam ti lekar viac vysvetli, chirurg to vyriesi chirurgicky, odstrania zlcnik, ale na gastre ti moze predpisat enzymy na lepsie travenie a skor sa das do poriadku
@tatranka4 ja mam tiez za sebou akutny zapal pankreasu v septembri, tri tyzdne som po vybrati zlcnika, a zajtra idem na gastro..teraz stale drzim dietu, ale keby chcem este dieta, tak by som na tvojom mieste asi minimalne rok pockala, nakolko mne zlcovy kamen sposobil to, ze stale nemam pecen v poriadku, bilirubin mam stale zvyseny, aj napriek tomu, ze beriem lagosu a dietujem...a ten zapal pankreasu je velmi zavazne ochorenie a organizmus a travenie sa musia spamatat, uvidis po operacii, ako sa budes citit