Panika pred operáciou žlčníka

27. feb 2023

Dobrý deň v apríli idem na operaciu žlčníka no už terás mam paničky strach namyslená si choroby co keď sa ne,obudim co keď mi zlyháva srdce co keď mM rakovinu neviem co štím mam robiť ako to zastaviť a čo keď mi daco nájdu co mam robit

irusa
27. feb 2023

ukľudniť sa

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lukbe
27. feb 2023

Ak máš kameň, operácia žlčníka je to najlepšie, čo sa ti môže stať. Teraz sa už začni tešiť, že bude lepšie, a nie horšie. Netreba sa báť.

autor
27. feb 2023

@lukbe ved hej viem ze to najlepšie ale čo keď sa už bezobudim

autor
27. feb 2023

@zuzana9415 a nevysmeje ma

irusa
27. feb 2023

tak už o tom asi nebudeš vedieť

lukbe
27. feb 2023

Neboj nič.

irusa
27. feb 2023

inak šupnu ti určite nejaký ukľudňovák

autor
27. feb 2023

@irusa no v e d dúfam ze hej inak sa zblaznim

irusa
27. feb 2023

určite áno

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. feb 2023

@zuzana9415 no ze mam zlcnikove kamene a musia von

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. feb 2023

@zuzana9415 ved hej viem už keby bolo za mnou toto by bolo najlepsie

mijunik
27. feb 2023

Mám pocit, že sa bojíš toho, že keď Ťa “otvoria”, že niečo ďalšie nájdu okrem žlčníkových kameňov. To je tak malá pravdepodobnosť…Takmer nulová. Veď Ti robili vyšetrenie brucha, nie? To by tam už našli. Máš strach z vecí, nad ktorými nemáš kontrolu? Psychológ, ani psychiater Ťa nevysmejú, ľudia majú rôzne strachy. Dá sa s tým pracovať, naozaj navštív odborníka. Bojíš sa, že sa nezobudíš? Preto sa robia predoperačné vyšetrenia, preto je na sále anestéziológ, aby si sa v pohode po operácii zobudila. 😊 Operácia Ti pomôže, maximálne Ti chvíľu bude zle z narkózy, ale to rýchlo prejde. Naozaj sa nemáš čoho báť. Ale ak Ťa Tvoj nezmyselný strach ovláda, sama si s tým ťažko poradíš, preto zájdi k psychológovi. 🙂🙂

autor
27. feb 2023

@mijunik ďakujem za radu pôjdem niečo štím musím robiť

oli18
27. feb 2023

Ja som isla na op slepaku akutne a nemala som uz ani bolesti. O 13tej som dosla o 17tej ma laparoskopicky operovali. Tri lepky na bruchu, ty budes mat asi 4. Ziadne predoperacne vysetrrnia, len laboratorne z krvi. Pritom sa liecim na mnoho chorob, nemam v poriadku srdce, tlak....a mam uz dost rokov Nic ich nezaujimalo. Pri operacii si napojena na pristroje, vsetko sa sleduje. Z narkozy som len trocha kaslala, inak nic. 3 dni ma boleli tie jazvicky, ale len pri kaslani, alebo kychani. Neboj sa, das to a nakoniec ten neopisatelny pocit, ze to mas za tebou😉. Drzim palce, vela stastia 🍀

autor
27. feb 2023

@oli18 ďakujem za kemrasne slová

autor
27. feb 2023

@oli18 len horšie bude keď ma internista nepusti

oli18
27. feb 2023

Hadam az taku diagnozu nemas, zeby ta nepustil, ci? Nech ta dovtedy prelieci.

autor
27. feb 2023

@oli18 joj nie ja sa len bojím ze neprejdem

mijunik
27. feb 2023

😂😂😂😂😂 To nie sú psychotesty, kde skúmajú, aký si flegmatik… Tými by si asi neprešla. Internista spraví EKG, to jediné si pamätám 😁. Ale ak by si aj náhodou “neprešla” cez interné, niečo určite vymyslia, ako Ťa operovať bez rizika. Najmä si napíš, aké lieky užívaš, aj výživové doplnky radšej spomeň, ak nejaké berieš. Napíš si, ak máš na lekárov otázky, aby si na nič nezabudla.

simsalabim
27. feb 2023

Klud, moj vyse 80 rocny otec ma trojity bypass, problemy s tlakom a srdcovou arytmiou a za posledne roky absolvoval vymenu kolenneho klbu, operaciu prostaty a vyberali mu zlcnik. Pre kazdou operaciou sa dohaduju internista a kardiolog a riesia, ci moze byt operovany, ake lieky moze a nesmie vysadit (uziva ich spolu 14 tbl denne). On je tazky pripad, ty si, prepdokladam, mlada zdrava zena. Ukludni sa.

autor
27. feb 2023

@simsalabim áno som mlada ale neviem ci je to zo strachu alebo z nervozity alebo si nemyslím už že my Business srdce zle dýcha neviem ci to je z toho

simsalabim
27. feb 2023

No samozrejme, ze to je z toho, kedze doteraz si taketo potiaze nemala a neriesila.

autor
27. feb 2023

@simsalabim nie nemala.ale.uz som z toho preplasena co to je

simsalabim
27. feb 2023

Ved si si sama odpovedala - je to preplasenie. Takze nadych yvdych. Klud.

laurikalalinka
27. feb 2023

Žiaden strach,do žily anestézia,sladko v ústach a o chvíľu nebudeš o sebe vedieť ak bude všetko ôk o 3 dní si doma...

autor
27. feb 2023

@simsalabim a čo keď mám daco zo srdcom

simsalabim
27. feb 2023

Aj s “dacim so srdcom” ta vedia operovat. Opakujem, moj otec na trojity bypass, arytmiu a vysoky tlak. To mas hned 3x daco so srdcom. A ako som ti pisala, operovali ho uz viackrat.