Dobrý večer prajem mal niekto panicky atak úplne priznaky ako keby nedaj bože infarkt? Veľmi sa bojím príde mi do hrude taky tlak ako keby som nebohla dýchať lava strana celá taka krcovita bolest q pocit na odpadnutie q nesmierna bolest hlavy ako to zvládnuť prosím vás už nevládzem nohy ako keby ma nepocuvali
@saruska1111 beriem antidepresiva už 3 mesiace je to kus lepšie aké nieje to rake aké som čakala
Tak zmeniť dávku alebo liek. Treba to povedať lekárovi. Pi 3 mesiacoch už by nemali byť také silné ani také časté.
Ja som atak nemala odkedy AD beriem.. nehovorím úzkosti sem tam sú ale atak našťastie nie.. takze možno ti lieky nesadli alebo máš slabú dávku
@saruska1111 beriem sertralin 25mg možno by sme zvýšili na 50mg ale vraj môžu prísť vedľajšie účinky a ze môžu byť ešte horšie ako na začiatku liečby
Jak som začala brať tie lieku tak som mala strašne vedľajšie účinky niekedy musela prísť aj ambulancia
25 je veľmi malo ja beriem 50 a tiež mi bolo horšie ale trvá to 2-3 týždne a potom to prejde.. keď navýšis bude ti fajn uvidis
@saruska1111 rozmýšľam nad tým len sa veľmi bojím tých vedľajších mala som to hrozne
Treba to len vydržať bohužiaľ.. zatiaľ to tlmiť benzakmi
@saruska1111 noc mi nedávajú okrem sertralinu celú tú dobu som vydržala bez toho no žiaľ je to tak toľko som vytrepela ze bude lepšie a... pred chvíľkou ma chytila lava ruka ako keby žili v ruke sa mi sťahovali úplne, čudný pocit pri srdci taky tlak,a lava strana tvare mi tak strpla nemohla som snou ani pohnúť veľmi sa toho bojím ako viem ze mam toho veľa na hlave teraz starosti ale zase ma chytá dosť veľmi silno
Ano panicky atak je skoro ako infarkt a mne na to pomohli antidepresíva