Dobrý večer,
Asi je to osobná otázka, ale máte niekto problém s týmto? Panický atak/ úzkosť .. namýšľanie a strach z chorôb ..? Znicoho nič na mna príde taký stav, že sa mi rozbúši srdce .. začnú sa mi potiť ruky, nervozita level 10000 .. po hodine cca to prejde a ako keby sa nič nedialo.. mám problém aj s chrbticou, čiže už stres že infarkt .. a pritom vôbec.. boli má krcna a hrudná..a medzi lopatkami extrém.. aj dosť stresovým rokom som si prešla… rodinné / finančné / zdravotné problémy …môže byt že to všetko na mna dopadá? A preto tie úzkostné stavy .. ? Občas nemôžem spávať .. a už má nebaví myslieť negatívne, nechcem žiadne zle myšlienky, žiaden strach z covidu či iných chorôb.. chcem žiť normálne ako predtým ..
Ano Mam panicku aj uzkostnu poruchu
Netreba Sa kontrolovat , dajte sa poriadne vysetrit ci ste fyzycki v poriadku ked si budete ista ze ste .... nebudete si nic namyslat teda nie az tak a budete sa venovat viac tym uzkostiam a panickej poruche ....
Nemam pocit, ze sme jej zle poradili.Panika sa riesi u psychiatra uz davno mohla byt na AD a mat to trocha pod kontrolou.Je to zbytocne trapenie a obehavanie lekarov a vysetreni.Do tyzdna som mala holter, odber na stitnu u obvodnej a ukludnujuce lieky od psychiatra.Ale hlavne, aby pochopila preco sa jej to deje...a to zisti u psychologa odporuci co vtedy robit odber na stitnu si moze vybavit aj ako samoplatca v laboratoriu.
Uz obvodna ju tam mala smerovat skoda...
Este je dobre spravit u neurologa emg a, ked vyjde tetania aj tak odporucia magnezium, jogu, cvicenie, meditaciu a prehodnotit zivotny styl🙂
Ano viem ake to je tiez som raz v noci zvazovala volat sanitku.Mesiac som bola doma, co mi mravcilo okolo ust a bala som sa ist dalej ako v dedine do obchodu.Mne velmi pomohli ukludnovaky 3x denne 3 tyzdne a dlhodobo magnosolv, milgammu, vapnik.Dodnes pred menzesom citim mravcenie a nervozitu
Ahoj tak to sme rovnako na tom ja mam toto iste
Skús magnézium, mne veľmi pomáha pri uzkostiach.