Panický atak a nemožnosť sa nadýchnuť

8. jún 2022

Prosím vás, tie, ktoré trpíte PA a sťaženým dýchaním, ako si pomáhate? Ja som celý deň v jednom kolotoči, práca, deti a večer to na mňa príde v úplnom kľude. Cítim, ako mi silno bije srdce a ťažko sa mi dýcha. Nepomáha ani počítanie, respektíve iba na chvíľočku. Ani Persen. Nemôžem kvôli tomu ani spávať a trvá to aj hodiny vkuse. Ďakujem.

saraxyz
8. jún 2022

Mala by si ist ku psychologovi, alebo psychiatrovi.

kormino
8. jún 2022

mne pomohli lieky od psychiatra,mala som to iste,plus trpnutie ruky,tlak na hrudi.Vzdy len večer,neskor aj v noci,persen je slabý na panické ataky.

dagmarovita
8. jún 2022

to treba riesit s dobrym psychiatrom, pomoze, je o tom kratka relácia v archive na radiu lumen, program uv hovor, su tam rozumné rady.

emelia
8. jún 2022

Mne pomáha hlboke dýchanie do papierového sáčku....ale tiež zvažujem návštevu psychológa...

hennyinnsbruck
8. jún 2022

Skus dychanie do sacku👍

autor
8. jún 2022

@hennyinnsbruck a ako sa to robí? Mám dýchať ústami alebo nosom?

lagunka0000
8. jún 2022

Mne pomohlo začať niečo robiť, mne sa to robilo keď už som zaspavala alebo som sa na to zobudila. Musela som vstať a niečo začať robiť, a pomohlo to.

jaass
8. jún 2022

Ženy načo tu píšete hneď psycholog a psychiater🤦‍♀️🤷‍♀️ Autorka, naučiť sa dýchať, vedieť správne dýchať do sacku a veľa veľa magnezia. Ak chceš napis mi správu.