Panický atak

19. sep 2022

Ahojte.. vcera mi z nicoho nic ziaden stres vyskočil pulz aj tlak hrozne vysoko tak som si volal sanitku .. tam mi urobili ekg a bolo v poriadku len tlak a tep zvyseny.. kym prisla sanitka tak sa to uz kusok ukludnilo a vysledky som mal uplne normalne aj krv .. bol som u psychiatra no zatíal to videl len na nejaku uzkost.. mozu to byt panicke ataky??

dom98
19. sep 2022

Ahoj ja som mal dačo podobne a namerali mi tetániu , skus sa spytat tusim neurologicka mi robila na to test ,,, najviac na to pomaha vela vela magnezia , mne nejlepsie zaberal magnosolv, ale tersz beriem uz magne b6 hento mi zacalo robit zle 🙂 prajem vela zdravia 🙏

autor
19. sep 2022

@dom98 ano len vcera ked to na mna prislo tak som myslel ze mi odbija posledna hodina mojho zivota… klepal som sa a tep a tlak vysoky nevdeedel som sa upokojit.. magnezium beriem pravidelne…

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dom98
19. sep 2022

Viem o com hovoris ,,, no ako to opisujes bud to bude tetania alebo panicky atak ,,, mne pri panickom ataku sa dialo to ze som nevedel akoby dychat nevedel som vydrzat so svojom vlastnom tele a na to pomozu jedine tabletky , clovek co to nezazil nepochopi ze mozes pozitivne mysliet ako chces ale proste ta to pohlti … byt tebou by som mozno vyskusal neurologa stou tetaniou ci sa potvrdi na zaciatok lepsienako pchat do seba tabletky … ale urcite to nezanedbaj nechcem strasit ale ani sa nenazdas a mozes takymito atakmi trpiet potom niekolko krat do dna :/ ked sa to zanedba verim ze to das 🤟

luccija
19. sep 2022

Vygradovana uzkost prejde do panickych atakov.Vcera si si volal sanitku a kedy si bol u psychiatra?dal Ti nejake lieky?nezacal si brat antidepresiva vtedy na zaciatku uzivania moze byt uzkost este zvysena.
V kadom pripade treba mat doma ukludnovaky a, ked mas pocit, ze to na teba ide teba si ho dat
Plus magnosolv...sport, najlepsia rada je nevsimat si to, nesustredit, ukludnit, nemeriat si tep.Je to tazke, ale ine Ti nezostane aj, ked pojdes na test na tetaniu dostanes max vapnik, magnezium a radu, ze mas relaxovat.Pozri si na webe ako sa ma dychat pri ataku, co robit, zameriat pozornost na nieco ine, dychanie do sacku.Nic vazne sa Ti nestane, ale ano je to neprijemne.Skor porozmyslaj ci dostatocne spis, ake mas starosti, ci Ta nenici skola, robota, vztah...nikdy to nepride len tak vzdy je nejaky spustac dlhodoby stres..
Kamaratka dostala tetanicky zachvat vykrucalo jej ruky, bala sa byt sama doma s dietatom tiez bola na urgente, ked sa jej to stalo prvy x asi Ti tiez pichli ukludnovak vsak?
Plus dostala antidepresiva a odvtedy ma 2 r pokoj, lebo sa jej to vracalo den, noc zachvaty

autor
19. sep 2022

@luccija no vcera mi pohotovostne vybavili psychiatra a ten mi predpisal zatial len oxazepam pol tabletky rano a pol vecer .. a mam si vybavit sedenia u psychiatra tak som zvedavy aky mi daju termin , ale skor ako o mesiac to nečakam…

luccija
19. sep 2022

Super urcite treba psychologa a mesiac je este dobry termin😀oxazepam Ta troska ukludni, aby si tak prudko nereagoval

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz